![]() |
glazek ma racje przejzralam wszystkie poprzednie tematy no i okazalo sie ze jest przepis na nektar i biszkopt...
|
Ach... szkoda -_- Już miałam nadzieję, że rzeczywiście ten dodatkowy czar istnieje! :P A tu nic! :P Szkoda, że Maxis zrobił tylko dodatkowy nektar i biszkopt, ale lepsze to niż nic! ^_^
|
Ja znam jeden czar, którego nie ma w księdze czarów (chyba).
To jest DOROSŁOŚĆ W MINUTĘ - zamieniasz sima dziecko w dorosłego. Do tego jest potrzebne muchomory i 2x łuska smoka czy coś takiego. Ale nie wiem, czy to robi dzieciak czy dorosły. PS jak dzieciaki zdobywają składniki? przecież nie mogą kupować itp. :huh: tyle wiem. |
Cytat:
A co do składników, to było mnóstwo takich tematów - poszukaj, jeśli naprawdę Ci zależy :P ;) |
Mówiłem, że na forum jeszcze nikt nic nie mówił o ukrytych czarach. Tzn. nie podawał ukytego. Ale jakby ktoś coś miał to chętnie wysłuchamy. Ja już nie gram w abrę. Okropnie mi się znudziła. I wątpię także, by ktoś kiedykolwiek próbował stworzyć nowe czary :P No, ale czekajmy: pozdr.
|
Cytat:
|
"zuzka" ;) Czy mi sie tyko wydaje, cze kazdy wie o tym czarze? cale forum zna dwa tajne zaklecia a mianowicie ten biszkopt i magiczny nektar ;)
|
:angry: dziwne ale mi się wogóle nie udają te tajne czary jak wale jakieś składniki na ryzyk fizyk to mi nic nie wychodzi
|
Cytat:
|
Cytat: