![]() |
Tak, no właśnie, ta jej torebka jest wspaniała. Gdy kazałam jej pływać w basenie (by się utopiła) wskoczyła razem z torebką... To jest chyba nieodłączny element Zadeckiej. A jak ją mieć? Tak dla ozdoby można przesunąć kodem moveobjects on i gdzieś postawić... A pewnie strój babsztyla dostępny jest też w tworzeniu rodziny za pomocą boolProp testingCheatsEnabled true.
A taka druga sprawa. Otóż ostatnio, gdy przebywałam na parceli publicznej, bodajże na zielonym gocie, czy jak to się zwie, pojawiła mi się Zadecka, ale w dość dziwny sposób (i dobrze, ale o tym zaraz). Otóż wybiła (jeśli to tak można nazwać) godzina 17, gra przyblokowała mi się z lekka i pojawiła mi się tabelka w górnym prawym rogu: Pani Zadecka zmarła na innej parceli. Powróci jako duch na miejsce swojej śmierci. A to się zdziwiłam. W końcu, na wciśniętej pauzie, patrzę, a tu stoi sobie Zadupcka (jak to mówi moja wspaniała Qmpela;)) i znika po mału... klik Oczywiście najpierw zniknęła baba, potem jej torebka :D . Ale wsiu, ważne, że już mnie katować nie będzie :con: Pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku:) |
Patrysiaz1992 ale i ona ma swój urok! Ja jej za nic nie usune bo gra straci swój jak by to ująć "temperament" :D
|
a ja ją własciwie zawsze spotykam na FM ;)
i siedzi najczęsciej (jak juz kogos zbeszta) za barem i cos popija, hy hy |
Cytat:
Cytat:
|
Ja ją widziałam tylko 2 razy..Jak biła moich nastolatków na randce i jak jakiś sim był na przedmieściu ale teraz nic..nigdzie jej nie ma choć jeżdżę wszędzie..Ale może to i dobrze ?..
|
Ja bym się właśnie cieszyła. Ta baba jest straszna... Pogrzebałam w SimPE i cudem ją usunęłam. Lol.
|
niniu
Tylko nie calujcie sie przy niej albo nie rozmawiajcie z nią. Bo torbą wlanie xD mi pare razy przeszkladzala na randkach...
|
Świetnie... Reinstalowałam gierkę, nie wlazło mi NS, jedynie NŻ weszło... i tak więc kopie zapasowe pasowały tylko do Werony i miasta stworzonego przeze mnie... A Miłowo mam od nowa. Czyli cudowna pani Zadecka powraca... Teraz muszę się mieć na baczności, albo pokombinować znów coś w SimPE, bo z boolPropem raczej już nie chcę mieć nic do czynienia ;(
|
Zamurujcie babę przynajmniej nie będzie szkodziła
|
Ej no...
...lol wogóle :O . Do mnie panna Stanisława przyszła do sklepu i kwiaty kupiła O__O" . Ta babka jest dziwna :P .
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:03. |