TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Całkiem nowy składnik {całkiem inny] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2575)

ptasiex 08.01.2004 19:25

Wiadomo, że podpuszcza, no ale dajmy mu szanse coś powiedzieć. Zobaczymy co powie :P :lol: :lol:

Nikee 08.01.2004 19:29

widac ze go zapchlo wiec juz nic nie powie juz mu na 100 procent nie wierze z tym skladnikiem ani z ts2

naughty 08.01.2004 20:37

klamstwo ja tez tak mysle a zachwilke ryba powie ze mial kompa w naprawie bo
mu sie zepsul ;)

Ersa 08.01.2004 20:53

Sprawa jest prosta: Ryba2 kłamała i już. A t nie umie wstawić zdjęcia, pewnie braciszek mu wyeksmitował rodzinkę bo się bawił... Albo, mu się Simy spiep***
i juz nie ma tej rodzinki. Jak już mówiłąm - kłamiemy żeby być popularnym, he?

moonlight 08.01.2004 20:57

Zapomniałem powiedzieć o wielkim bananie zagłady :] Dołoże wszelkich starń, by odnaleźć znou te przedmioty. Bo to dokładnie o to chodzi, że Todd czy ktoś tam daje mi zadanie bym znalazł przedmoit. I ja nie pamiętam czy ten przedmoit to składnik czy zwykły przedmoit. Musicie poczekać. Mam nadzieję, że nzjadę te rzeczy. Proszę uwiercie mi. W niedziele jak mi się uda znaleźć to zamieszcze zdjęcia. Tylko tak właściwie nie wiem. Sprawa jest tego typu...Mam oryginalną thesims abrakadbrę i w książeczce piszę..."Jeśli sprzedawca wspomina, że szuka jakiegos przedmoitu, twój sim otrzyma nagrodę, o ile zdoła przynieść sprzedawcy poszukiwany przedmoit" Więc uroczyście ja Michał M. Zwany jako Moonlight dołoże wszelkich starań by znaleźc te kły zawszone i moje przedmoi składniki. Badźcie ciepliwi, bo ja jestem pewny, że coś takiego było. Dobra idę grać. Będę dawał wiadomości jeśli mi się uda. I komp i gra mi się napewno nie zepsują uwierzcie mi! A co do Rybki to sobie muszę pogadać z nią...

Sorry. Mam pytanie. Jeśli macie Abrakadbrę i dostaliście takie zadanie jak ja, żebym odnalazł takie składniki to co przeważnie jest tym czymś. Powiedzcie. Proszę...

A co do tych kłów to sam nie wierzę. Cos mi tu smierdzi. Bo jak stałem w rzeszowkim empiku to pierwszy kupowałem grę i gram w nią bardzo długo...Jeszcze się nie spotkałem z takim składnikiem. Ale jeśli to prawda to będziemy wszyscy Rybkę na rękach nosić :] Pozdrawiam! Idę do boju!

Nilka 08.01.2004 21:16

1. Używaj opcji edytuj zamiast pisać następnego posta ;)
2. Ta rzecz to zazwyczaj jakieś jabłko, banan. Musisz chodzić od ludzi do ludzi i kazdemu zadawać pytanie o przedmiot. Jeśli będzie miał to ci go odsprzeda. Ty wtedy idziesz do osoby która ci wyznaczyła zadanie i dostaniesz składnik w zamian za wykonanie zadania.

moonlight 09.01.2004 12:44

Gram, gram, gram a kłów wampira nie widać...Rybka coś nas podpuszczasz, a z tymi Simsami to jakieś kompletne banialuki...

Kamcia 09.01.2004 13:05

Dobra, dobra, ale powiedz jakie są nowe kariery do wyboru i jakie inne składniki z tymi kłami trzeba dać i czy to jest kryształek, czy na różdczkę???????

lucid 09.01.2004 13:26

Najpierw napisz jakie masz dodatki a potem bedzie rozmawiac o skladnikach

..:Zoja:.. 09.01.2004 15:55

Ryba2 KŁAMIE!!!!!!!!!!!!!!!! Np. sam napisał, że zmieszał te kły z pyłem diamentowym i konfetti klauna!! A pył diamentowy jest do tej dużej maszyny, a konfetti klauna do garnka!! Oto dowód :o

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:51.