![]() |
})i({
Bardzo mnie zaciekawił ten <
I czekam na kolejny odcinek.....oby był SZYBKO;D!!!!!! hehe pozdro:** |
No nareszcie NOWY odcinek!!!!!
Przeczytałam go bardzo dokładnie jak zawsze;D i strasznie mnie zaciekawił. Ciekawe co bedzie w nastepnym? Moja ocenka to 9,5/10 bo widziałam tam drobne błędy ale było ich niewiele;) |
Świetne opowiadanko!! Nie moge się doczekać c.d
|
Szybko!!!
Dlaczego ty mnie narażasz na zawał serca?! :P Tak mnie zaciekawiło Twoje opowiadanie, że nie mogę spać po nocach! :D Kiedy wreszcie będzie kolejny odcinek? :con: Dlaczego wszyscy dają 10/10?! :O Ja daję 1000/10!!!!!!!!!!! :tu:
Jak ty to wymyślasz?! :wacko: Sssssssuuuuuupeeeeeeerrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!! :laugh: No i dawaj wreszcie kolejny odcinek! :fist: |
Własnie przeczytałam cale 7 odcinków, i musze powiedziec ze to fotostory jest b. fajne :D:D Daje 9,5 jest pare niedociągnięć, ale reszta jest git ;) Czekam na cd Pozdro
|
:D Wow! Naprawdę super fs! Niemogę się doczekać następnego odcinka! naprawdę, tak mnie wciągnęło, że jest teraz jednym z moich ulubionych. Tylko co robi te zdjęcie czarno-białe w 7 odcinku? :con:
|
Tez sie zastanawiałam co robi to zdjecie!!!;D
heh moze to Flora ;) Pewnie przypadkowo to zdjecie trafiło;] |
oLa003, post sobie sama możesz usunąć klikając Edytuj, zaznaczając w nowym oknie "Usuń wiadomość" i klikając "Usuń wiadomość". ;)
Co do fs- tutaj nie komentowałam, ale czytałam wszystkie odcinki i jest coraz ciekawiej. :) Dość długo nei było nowego odcinka, ale rozumiem, że są wakacje i czekam cierpliwie na następny. ;) |
Też nie wiem, skąd wzięło się to zdjęcie :O Wybaczcie, jak tylko będę mogła, to wkleję tam prawidłowe zdjęcie nr 3 ;) Jeszcze parę tygodni temu tam było... No nic :P Jeśli chodzi o nowy odcinek, to jest w proszku, bo mnie nie było :P Ale postaram się zamieścić go jeszcze przed końcem wakacji. Pozdrawiam :)
Już jest tak jak powinno ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:48. |