![]() |
Cytat:
Cytat:
No normalnie szok:D |
Mam pytanie. Nie chce zaśmiecac tamtego tematu. No
ale do rzeczy. Dajmy na to, że zamówię sobie grę w tym momencie w merlinie, kurierem. Czy dostanę ją w dzień premiery? Pytam się z ciekawości ... Wiecie, w piątek późno wracam ze szkoły. Pewnie do sklepu nie będzie mi sie chciało leciec (:P) to moje lenistwo. |
nie wiem.Chyba 3 marca + czas przesyłki
|
Cytat:
|
Jeszcze 10 dni do premiery! Jejciu już nie mogę się doczekać. Ale mi tam, tata kupuje w M&M jak będzie wracał z pracy. Mam nadzieję, że nie zapomni i kupi :P
|
Tak tak naprawdę jeszcze nie wiem, może jest to powód pustki w mojej skarbonce, albo też braku pamieci w komputerze:). Zobaczymy, jeśli wam sie spodoba to i kupię, ale na 100% pewna nie jestem, bo skoro jeszcze nie mam NŻ...
Pozdrowienia:) |
ja na pewno byde miala ale mam cyka o mój komp ktor nz nie przyjmuje :P:P:P:P
|
ej wie ktos może o plotach na temat odwiedzania sądiadów?
A po za tym dzisiaj odwiedziłem Empik i zobaczyłem że na ultce jest reklama WB i że w środku jest karteczka z kodem do ściągniecia rzeźby i stroju kurczaka. |
Super, w moim empiku nie ma nic, u twórców SimPa cos tam tez nie...
|
Merlin kurierem zawsze przesyła parę dni przed premierą. Według moich obliczeń już 1 marca WB już znajdzie się na sklepowych półkach i kurierek przyjedzie ;3. Czekam na ten dzień.. Ale muszę się pośpieszyć, bo mi simka studiów nie ukończy. Będzie fryzjerką :). A kim będzie Wasz/a sim/ka?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:54. |