![]() |
Odcinek taki, jak i poprzedni. Zero zmian. Chociaż szczerze powiedziawszy... Mnie to naprawdę interesuje!
|
Super, jest coraz ciekawiej! :)
Ubawiłam się, najbardziej podobały mi się teksty dziadka ("Chciałbym sobie zmienić nazwisko na Niebiedak, bo nazywam się Biedak a już wcale nie jestem biedny" :D "I żadnek komornik nie zabierze mi tego pięknego dachu..."), rozmowy sługi z królem też są fajne. :) Hmm... tylko nie ma agencji stanu cywilnego ani majątkowego. Może co najwyżej urząd, ale tam się nie zmienia raczej nazwiska.... Mniejsza z tym, może akurat tam gd mieszka dziadek takie coś jest. :P Aha, i jak w totolotka się trafi takie 6 liczb, to nie trzeba być od razu dziwakiem, jak mówiła tamta baba- można wygrać na chybił-trafił. ;) Czekam na piąty odcinek. :) Pozdrawiam |
Komiks inny niż wszystkie i zabawny. Fajna fabuła. Z odcinka na odcinek coraz lepiej, kumpel :) Błędów niewiele, interpunkcja też do przodu ;)
Ogromnym atutem są zdjęcia, pozy bohaterów - wszystko adekwatne do tekstu! Np. radość dziadka (podskoki), gest z jakim pani go informuje, że to będzie kosztowało, staruszek zacierający ręce i mówiący, że ma kasę i na raty nie kupuje, królik ocierający łzę itd. Wiadomo, że te wszystkie gesty simy wykonują w innych, konkretnych sytuacjach a kumpel świetnie wie, kiedy im robić foty, by potem fajnie komponowały się z tekstem - np. sługa rzekomo noszący swego pana, a naprawdę wiemy, że sim bierze drugiego na ręce w innym celu - opcja "rzuć w ramiona" czy jakoś tak. Bardzo mi sie ten komiks podoba :) pozdrawiam g |
Och jej...
To jest... słodziutkie! ^^ Świetnie FS xD Na prawde - żałuje, że tak szybko zagłosowałam w sondzie :( I ono wcale nie jest bez sensu... Bardzo mi się podoba! :) Jest takie... inne niż wszystkie! Takie hm... oryginalne! :) Szkoda mi tych króliczków... one są takie słodziutkie ^_^ Nie mają teraz gdzie mieszkać... chlip ;( Ubawiłam się i to całkiem nieźle ;) Czekam z niecierpliwością na 5 odcinek! Pozdrawiam :D |
To prawda zdjęcia są świetne! :D Te łzy króliczka też. To jest BOSKIE
i fabuła świetna! 10/10 |
A mi sie podoba ;;>> i nic to nie zmieni. Krolcizki sa sliiit. ^^
|
_^..^_
Ten komiks jest rewelacyjny!!! :D
Od początku wiedziałam, że coś Ci z tego wyjcie ::kumplu::! W końcu jesteś "genialnym dzieckiem";). Wiesz o co mi chodzi. :P |
Buahaha :P To jest super :) Z tą telekinezą było dobre :D Nie lubię tych drętwych FS w których brak humoru :P Jak zobaczyłam 1 odcinek to rzeczywiście myślałam że ten komiks będzie porażką... I się pomyliłam :)
|
Cudo !!! Brylant wsród podróbek !!! Nie wiem właściwie o co chodzi, ale podoba mi się :D
|
Odcinek fajny kilka tekstów było super:) To z dachem rozbawiło mnie do łez :) CZekam na kolejny odcinek
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:58. |