TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Zmartwienia Staruszka (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27982)

efciaq 08.03.2006 12:35

Odcinek taki, jak i poprzedni. Zero zmian. Chociaż szczerze powiedziawszy... Mnie to naprawdę interesuje!

Isi 08.03.2006 12:38

Super, jest coraz ciekawiej! :)
Ubawiłam się, najbardziej podobały mi się teksty dziadka ("Chciałbym sobie zmienić nazwisko na Niebiedak, bo nazywam się Biedak a już wcale nie jestem biedny" :D "I żadnek komornik nie zabierze mi tego pięknego dachu..."), rozmowy sługi z królem też są fajne. :)
Hmm... tylko nie ma agencji stanu cywilnego ani majątkowego. Może co najwyżej urząd, ale tam się nie zmienia raczej nazwiska.... Mniejsza z tym, może akurat tam gd mieszka dziadek takie coś jest. :P Aha, i jak w totolotka się trafi takie 6 liczb, to nie trzeba być od razu dziwakiem, jak mówiła tamta baba- można wygrać na chybił-trafił. ;)
Czekam na piąty odcinek. :)

Pozdrawiam

goryczka2 08.03.2006 13:37

Komiks inny niż wszystkie i zabawny. Fajna fabuła. Z odcinka na odcinek coraz lepiej, kumpel :) Błędów niewiele, interpunkcja też do przodu ;)
Ogromnym atutem są zdjęcia, pozy bohaterów - wszystko adekwatne do tekstu! Np. radość dziadka (podskoki), gest z jakim pani go informuje, że to będzie kosztowało, staruszek zacierający ręce i mówiący, że ma kasę i na raty nie kupuje, królik ocierający łzę itd. Wiadomo, że te wszystkie gesty simy wykonują w innych, konkretnych sytuacjach a kumpel świetnie wie, kiedy im robić foty, by potem fajnie komponowały się z tekstem - np. sługa rzekomo noszący swego pana, a naprawdę wiemy, że sim bierze drugiego na ręce w innym celu - opcja "rzuć w ramiona" czy jakoś tak.
Bardzo mi sie ten komiks podoba :)

pozdrawiam
g

..::CaRmEn::.. 08.03.2006 13:40

Och jej...
To jest... słodziutkie! ^^ Świetnie FS xD Na prawde - żałuje, że tak szybko zagłosowałam w sondzie :(
I ono wcale nie jest bez sensu... Bardzo mi się podoba! :) Jest takie... inne niż wszystkie! Takie hm... oryginalne! :)
Szkoda mi tych króliczków... one są takie słodziutkie ^_^ Nie mają teraz gdzie mieszkać... chlip ;(
Ubawiłam się i to całkiem nieźle ;) Czekam z niecierpliwością na 5 odcinek!
Pozdrawiam :D

Art 08.03.2006 13:54

To prawda zdjęcia są świetne! :D Te łzy króliczka też. To jest BOSKIE
i fabuła świetna!
10/10

Aϊda 08.03.2006 15:00

A mi sie podoba ;;>> i nic to nie zmieni. Krolcizki sa sliiit. ^^

Key 08.03.2006 15:10

_^..^_

Ten komiks jest rewelacyjny!!! :D
Od początku wiedziałam, że coś Ci z tego wyjcie ::kumplu::!
W końcu jesteś "genialnym dzieckiem";). Wiesz o co mi chodzi. :P

#Julka# 08.03.2006 15:14

Buahaha :P To jest super :) Z tą telekinezą było dobre :D Nie lubię tych drętwych FS w których brak humoru :P Jak zobaczyłam 1 odcinek to rzeczywiście myślałam że ten komiks będzie porażką... I się pomyliłam :)

Frogusia 08.03.2006 15:16

Cudo !!! Brylant wsród podróbek !!! Nie wiem właściwie o co chodzi, ale podoba mi się :D

Toxic 08.03.2006 18:27

Odcinek fajny kilka tekstów było super:) To z dachem rozbawiło mnie do łez :) CZekam na kolejny odcinek

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:58.