![]() |
Cytat:
A ja tez mam pytanie. Czy w przedsiebiorstwie domowym moge zrobic restauracje? Chyba nie, bo nie moge znalezc tego takiego kontuaru... Ale moze szukac nie umiem? |
mam pytanie: czy kiedy dostane simsy wlasny biznes z USA to bede mogla przy instalacji ustawic zeby gra byla po polsku?
|
Cytat:
Po prostu przy instalacji ustawisz język na polski. |
Cytat:
|
No to tak, mam 3 pytania:
1. Mam orginalny własny biznes i nie wiem gdzie jest opcja reklamowania mojego biznesu. Była mowa o tym, że można dać reklamę do telewizji, itp. Jak to zrobić? 2. Gdzie są te takie podesty, żeby sprzedawać samochody? Szukam i szukam i nie mogę znaleźć. 3. Na kilku zdjęciach w internecie widziałem takie podobne jak te z nocnego życia krzesła, które się łączyły, tyle, że czerwone w kropki. U mnie ich nie ma, dlaczego? |
Cytat:
A ja mam jeszcze jedno pytanie Czy jak mam własny biznes i zatrudnię pracownika i jak wejdę później do rodziny tego Sima, to czy on będzie pracownikiem w danym sklepie i czy będę nim jeździł do pracy (do sklepu) i tam spełniał swoje obowiązki, zarabiał itd? |
mam kolejne pytanie: gdzie znajdę to drzewo zaznaczone na zdjęciu?
http://img162.imageshack.us/img162/2...nshot110so.jpg bo jakoś w trybie budowania go nie widzę :/ |
A ja mam problem...
Mam wszytskie simsy orgnalne ( TS2 i dodatki ) i jak zainstalowałam TS2WB To niedziałają mi samochody , podjazdy i inne przedmioty z NŻ i NS ...Mam je w panelu kupowania ale jak je wybieram to one się niewyświetlają ... POMOCY !!!! |
Cytat:
Ja też mam pytanie: Co trzeba zrobić by przyszedł reporter :O ? |
Ajć tylko nie reinstalka ... Wyłącze najpierw obiekty zmodyfikowane a jak nie pomoże to , no to wywalam wszystko z downloads :P
A jak to nie pomoże to wielkie łeeeeeeeee xD |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:25. |