![]() |
Odp: Mam oryginalny biznes - Pomysły!
Ja mam już zrobiony hotel (nad morzem, siłownia, restauracja. Postaram się dodać screeny.), zatrudniłem pracowników, tylko nie da rady prowadzić "wynajmu pokoi". Mam wstawiony kontuar recepcji, ale nie moge nic z nim zrabic :( PLZ pomóżcie jak możecie
|
BYlo o tym na poprzednich stronach.... Poczytaj i przejzyj caly tmat zanim cos napiszesz.
|
Ja zrobiłam sklep a'la Biedronka :D
Na parceli publicznej,wygląda jak biedronka (tylko brakuje mu tego znaczku),tylko nazwę mu zmieniłam,bo Biedronka w realu istnieje (nazywa się Bideronka) ^.^.Sklep okala (dałam największą parcelę) mini- park.Pobyt w mojej Bideronce,jest płatny,bo bez tego zyski byłyby marne.. |
Cytat:
A co do tematu to ja otworzylam sklep z mebelkami co prawda malutki ale jest w nim absurdalnie drogo i zyski so ogromne :) |
Moja koleżanka założyła kiosk. Najpierw chodziła do sklepu z gazetami, kupowała wszystkie po jakieś 10 sztuk, cena 2 razy większa :). Może jest to całkiem fajne, ale... nie przynosi niemal żadnych zysków, bo gazety są tanie.
|
W simsach zazwyczaj robie fryzjera albo jakis sklep z duperelkami, ale zawsze sa w piwnicach pod domami bo niechce mi sie jezdzic na parcele publiczne , albo stawiac obok domu a tak w piwnicy fajnie wyglada. Jedynie na publicznych robie wielkie sklepy meblowe.
|
Może mi ktoś dać pełną instrukcje na burdel i downald na te łozko bo mode the sims trzeba sie zalogować i nie wchodzi mi email Prosze!
|
ja robie sklep z cukierkami ;) i z artykułami do szkoły :D kochany net ;p i jeszcze miałem świąteczny sklep ale mi sie znudził ;p
|
Moja Psiapsióla miala kiedys tak: Byla simka pracowniczka - chciala podwyzké. Dostala. Wsciekla sié i rzucila pracé. O co jej chodzilo - nie wiemy do dzis. SmiechuWarte :)
|
Cytat:
Jakby ten mój post w jaki kolwiek sposób był sprzeczny z regulaminem prosze go natychmiast usunąć :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:06. |