TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Mam oryginalny biznes - Pomysły! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=30018)

aqstyk123 11.08.2008 14:48

Odp: Mam oryginalny biznes - Pomysły!

Ja mam już zrobiony hotel (nad morzem, siłownia, restauracja. Postaram się dodać screeny.), zatrudniłem pracowników, tylko nie da rady prowadzić "wynajmu pokoi". Mam wstawiony kontuar recepcji, ale nie moge nic z nim zrabic :( PLZ pomóżcie jak możecie

madusiaX 11.08.2008 23:25

BYlo o tym na poprzednich stronach.... Poczytaj i przejzyj caly tmat zanim cos napiszesz.

blakistoni 12.08.2008 14:56

Ja zrobiłam sklep a'la Biedronka :D
Na parceli publicznej,wygląda jak biedronka (tylko brakuje mu tego znaczku),tylko nazwę mu zmieniłam,bo Biedronka w realu istnieje (nazywa się Bideronka) ^.^.Sklep okala (dałam największą parcelę) mini- park.Pobyt w mojej Bideronce,jest płatny,bo bez tego zyski byłyby marne..

madusiaX 12.08.2008 16:27

Cytat:

Napisał kotka22 (Post 842429)
Pobyt w mojej Bideronce,jest płatny,bo bez tego zyski byłyby marne..

Haha, poprawilasmi tym humor "Pobyt w mojej Biedronce jest platny" Hihi

A co do tematu to ja otworzylam sklep z mebelkami co prawda malutki ale jest w nim absurdalnie drogo i zyski so ogromne :)

sympathique. 14.09.2008 15:05

Moja koleżanka założyła kiosk. Najpierw chodziła do sklepu z gazetami, kupowała wszystkie po jakieś 10 sztuk, cena 2 razy większa :). Może jest to całkiem fajne, ale... nie przynosi niemal żadnych zysków, bo gazety są tanie.

flauma 16.09.2008 10:44

W simsach zazwyczaj robie fryzjera albo jakis sklep z duperelkami, ale zawsze sa w piwnicach pod domami bo niechce mi sie jezdzic na parcele publiczne , albo stawiac obok domu a tak w piwnicy fajnie wyglada. Jedynie na publicznych robie wielkie sklepy meblowe.

Malinkka 28.09.2008 11:21

Może mi ktoś dać pełną instrukcje na burdel i downald na te łozko bo mode the sims trzeba sie zalogować i nie wchodzi mi email Prosze!

mateusz812 28.09.2008 11:27

ja robie sklep z cukierkami ;) i z artykułami do szkoły :D kochany net ;p i jeszcze miałem świąteczny sklep ale mi sie znudził ;p

Alisha 28.09.2008 18:06

Moja Psiapsióla miala kiedys tak: Byla simka pracowniczka - chciala podwyzké. Dostala. Wsciekla sié i rzucila pracé. O co jej chodzilo - nie wiemy do dzis. SmiechuWarte :)

Gio 29.09.2008 15:20

Cytat:

Napisał Malinkka (Post 868546)
Może mi ktoś dać pełną instrukcje na burdel i downald na te łozko bo mode the sims trzeba sie zalogować i nie wchodzi mi email Prosze!

Wiesz, raczej nikt na forum nie będzie ci opisywał jak w simach zrobić burdel bo nie wszyscy tutaj mają lat 18 (ja naprzykład :P) Najlepiej samemu wpaść na jakiś genialny pomysł, tylko dodatki z neta są do tego praktycznie niezbędne (akcesoria erotyczne :D ) No i wogóle musisz wiedziec, na czym ten twój burdel będzie polegał. Czy tylko na tym "głównym" :P, czy też np, będziesz sprzedawała gadżety erotyczne, czy bielizne, czy coś. Chyba zaszalełem :)

Jakby ten mój post w jaki kolwiek sposób był sprzeczny z regulaminem prosze go natychmiast usunąć :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:06.