![]() |
|
Odp: Darmowe jedzenie-li¶ciki :)
Czasami płace
|
Hym, oprócz rachunków. Przychodziły mi wspomniane już wyżej li¶ciki miłosne i bukiety. Jeszcze nigdy nie dostałam łajnobomby lub tego ¶mierdz±cego listu ;d
|
W zasadzie to zawsze płacę :P Nie lubię komorników :/ Ale czasem zapominam i niestety przyjeżdża biała furgonetka.
Po tym komunikacie, co wyskakuje, też czasem zapomnę zapłacić, jak sim np. jest w pracy. |
Ja czasami zapłacę ,a czasami nie ;3
Płace jak przeczytam komunikat z gry a jak nie to przyjeżdża miły pan komornik xD _______ -ty jeste¶ taka tempa czy tylko udajesz?? -Ja nie udaje. -aa ha to masz fajnie na chacie. |
Ja raczej płacę. Raz tylko przyszedł komornik ;p
|
Ja ogółem nie robię randek, bo boję się, że nie wyjd±. ;P
Ale jak widziałam stare posty, to muszę koniecznie rozwalić jak±¶ randkę i dostać łajnobombę! Koniecznie, bo dostałam tylko raz (raz robiłam randkę) bukiecik kwiatów i li¶cik z napisem: "Dzięki za randkę, może kiedy¶ powtórzymy?" Czy co¶ takiego... Edit: Kocham komorników, kocham też patrzeć, jak wsuwaj± swoim miotaczem moje rzeczki. :3 |
A ja nie znoszę komorników i jak się pojawia informacja o zalegaj±cych rachunkach od razu lecę migiem do skrzynki xD. Ale raz moja Simka była w pracy i musiałam wzi±ć miastowego kodem, żeby zapłacił. Moje ranki s± zwykle randkami marzeń, chyba że chcę żeby mi facet/babka podstawił/a łajno-bombę. Potem zostawiam j± na pami±tkę xD
|
Ja płacę rachunki, kiedy jest ich kilka w skrzycne, bo nie chce mi się za każdym razem płacić, a tak za jednym zamachem.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:49. |
|