TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Ach ci kosmici czyli obalamy stereotypy DZIWNOWA (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=34245)

Iminashi 02.07.2007 18:37

Odp: Ach ci kosmici czyli obalamy stereotypy DZIWNOWA

Cytat:

Napisał karolcia92
Wystarczy, że kupisz simowi teleskop, a on będzie się długo przez niego patrzył. Chociaż podobno porwania częściej się zdarzają w Dziwnowie. A i musisz też uważać na sąsiadów. Gdy mój sim się patrzy przez teleskop w dzień, to za chwilę wbiegają do niego sąsiedzi i na niego krzyczą :laugh:

ta bo ich podglądasz ;) a co do tego technika, to on nazywa się Technik Zapylacz #9 Kowal.

BananaMoon 11.07.2007 09:00

Nie wiedzialam myslalam ze tak mozna tylko w Dziwnowie . Dziex ;*

tysiacpostaci 15.07.2007 22:03

a co ja mam zrobić zeby mnie porwało ufo? bo slyszalam ze jak mnie porwie to bede w ciazy i CZASEM mozna miec ufoludka:p
Weronika juz 10 noc siedzi przy tym najlepszym teleskopie, ale nic sie nie dzieje a ma juz 7 punktow logiki kiedy ja porwa?

Nasti 16.07.2007 08:31

Czasem trzeba długo czekać, ale od razu ci mówię, że kobiety nie zachodzą w ciążę z UFO - tylko faceci. Możesz użyć kodu boolProp TestingCheatsEnabled true i kliknąć z lewym shiftem na teleskop, pojawi się wtedy taka opcja (nie pamiętam jak się nazywała, ale napewno się domyślisz :P ) i sim zostanie od razu porwany :)

tysiacpostaci 16.07.2007 21:06

lewym shiftem? chyba lewym przyciskiem myszy? :O

Rocket 16.07.2007 21:36

Cytat:

Napisał tysiacpostaci
lewym shiftem? chyba lewym przyciskiem myszy? :O

Z lewym shiftem. Czytaj dokładnie.

Lilith 17.07.2007 09:47

Cytat:

Napisał Nasti
Czasem trzeba długo czekać, ale od razu ci mówię, że kobiety nie zachodzą w ciążę z UFO - tylko faceci. Możesz użyć kodu boolProp TestingCheatsEnabled true i kliknąć z lewym shiftem na teleskop, pojawi się wtedy taka opcja (nie pamiętam jak się nazywała, ale napewno się domyślisz :P )

Tylko nie wybieraj FORRCE ERROR!!!
I faceci też nie zawsze zachodą w ciąze jezeli używa się tego kodu.

trawa_morska 31.07.2007 08:23

ja uwielbiam grac w dziwnowie, jest najciekawszy.
co do milowa to charakteryzuje sie tym, ze wiekszosc ludzi wbrew nazwie swiata jest do siebie niemilo nastawiona i nagle ni stad ni zowad jak kogos powitasz to cie obraza kloci sie no i czesto rozwalaja smietnik
jak juz kilka osob stwierdzilo, ufo moze porwac tez w innych swiatach (mi porwali w milowie) ale nie rozumiem dlaczego wiekszosc tego nie lubi. przeciez na drugi dzien i tak wracaja. nie wiem czy to zdarza sie tylko u mnie, ale poryw mi tylko tych, co maja kariere naukowa. poza tym moze i miasto na pustymni, ale przeciez mozna zalozyc sobie trawik. a te odglosy w nocy sa super. nie zauwazylam roznicy jezeli chodzi o dlugosc starania sie o dziecko. po prostu czasami wychodzi za pierwszym razem a czasami nie. jak to w zyciu :)
mojego meza porwalo bardzo szybko i oczywiscie wrocil w ciazy, mala zalamka bo to nie moje diecko (w drzewku genealogicznym jest ze moje kochanie zrobilo go z jakims Technikiem Obcym :O ) ale za to urodzila sie fajowa dziewczynka i ja sobie zostawilam. nie zauwazyylam ze to dziewczynka no i teraz nosi imie nikodem, ale skoro kosmiczne dziecko to nich ma.
nie wiem czy takie zielone dzieci moga urodzic sie tez w innych swiatach. w kazdym razie bardzo ciekawie wygladalo jak moj maz chodzi w ciazy i co chwile leci do lazienki rzygac :)
niestety, zadnego latajacego ufo nie widzialam

adka 03.08.2007 11:27

Cytat:

Napisał trawa_morska
ja uwielbiam grac w dziwnowie, jest najciekawszy.
co do milowa to charakteryzuje sie tym, ze wiekszosc ludzi wbrew nazwie swiata jest do siebie niemilo nastawiona i nagle ni stad ni zowad jak kogos powitasz to cie obraza kloci sie no i czesto rozwalaja smietnik
jak juz kilka osob stwierdzilo, ufo moze porwac tez w innych swiatach (mi porwali w milowie) ale nie rozumiem dlaczego wiekszosc tego nie lubi. przeciez na drugi dzien i tak wracaja. nie wiem czy to zdarza sie tylko u mnie, ale poryw mi tylko tych, co maja kariere naukowa. poza tym moze i miasto na pustymni, ale przeciez mozna zalozyc sobie trawik. a te odglosy w nocy sa super. nie zauwazylam roznicy jezeli chodzi o dlugosc starania sie o dziecko. po prostu czasami wychodzi za pierwszym razem a czasami nie. jak to w zyciu :)
mojego meza porwalo bardzo szybko i oczywiscie wrocil w ciazy, mala zalamka bo to nie moje diecko (w drzewku genealogicznym jest ze moje kochanie zrobilo go z jakims Technikiem Obcym :O ) ale za to urodzila sie fajowa dziewczynka i ja sobie zostawilam. nie zauwazyylam ze to dziewczynka no i teraz nosi imie nikodem, ale skoro kosmiczne dziecko to nich ma.
nie wiem czy takie zielone dzieci moga urodzic sie tez w innych swiatach. w kazdym razie bardzo ciekawie wygladalo jak moj maz chodzi w ciazy i co chwile leci do lazienki rzygac :)
niestety, zadnego latajacego ufo nie widzialam

Uhm... Uhm... facet z facetem (bez komentarza) aha u mnie jeszcze nie porwali kosmici ale się staram
:)

ultraviolence 03.08.2007 15:59

Wydaje mi się, że ten statek kosmiczny (ze zdjęć Paranonrmalnego) pojawia się w każdym otoczeniu, jeśli przez dłuższy czas nic nie robimy.. U mnie np. ostatnio pojawił się w Miłowie, kiedy przez jakieś 20 minut zostawiłam grę samej sobie. Nie wiem czy pamiętacie, ale w TS1 Zwierzaki, kiedy przez dłuższy czas nie ruszało się myszką, w okolicy pojawiał się taki jakby `potwór z Lochness` (wyglądał trochę jak smok-łódka :D) Kojarzy ktoś?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:42.