![]() |
Cytat:
|
Studnia życzeń
Ja mam problem otóż w mojej grze nie ma studni życzeń, przejrzałam już nawet kolekcję 4 pory roku i co nic wogóle nie ma takiej studni jak na pudełku
|
Cytat:
Pozdrawiam Nikita |
hm....
A gdzie mogę sprawdzić ile mam punktów na koncie ??? Po za tym mam inny problem moje drzewa owocowe są straszliwe chore :(:(:( pięlęgnuje je spryskuje ale to nie daje efektów co mogę zrobić ???
|
Weź na to drzewko kliknij "porozmawiaj" - nie należy tylko o kogoś się troszczyć, ale i zapewniać mu uwagę :P Tak samo jest z tymi drzewami ;)
|
Porozmawiaj
Ale ja nie mam opcji porozmawiaj :/ ani na drzewkach ani na roslinkach :( może ona się pojawia dopiero w pewnym momencie ???
|
Agnieszka - chyba musisz mieć złotą rangę ogrodnika.. ;>
Ale nie jestem pewna, bo jeszcze nie grałam ;] |
Kody
Czy ktoś ma te cztery kody które miały być rozesłane z Simami od Merlina:) i czy są jakieś nowe kody do gry. i 3. czy macie ryby w stawach, bo niezależnie jaki staw zrobię to ryb niema, poza tymi które złapią sie na wędkę i pojawia przy wyciąganiu z wody
|
pytania
Jutro będe mieć dodatek więc chcialam zapytać jak to jest z uprawianiem roślin... kto już ma może mi powiedzieć... za pomoc dziekuje :)
Pozdrawiam Nikita |
:):):)
No właśnie czy ktoś już zna kody do the sims 2 cztery pory roku ??? Wiem,że napewno jest kod aby świetliki były wiecznie żywe :) PISZCZIE JAK WIECIE
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:11. |