TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć! (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=68)
-   -   Drewniana podłoga, lustrzana (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35036)

Lilith 03.09.2007 12:44

Odp: Drewniana podłoga, lustrzana

Wydaje mi się, że ram nie ma nic tu do gadania ;), ale moge sie mylić...

Angie96 03.09.2007 17:17

Nie wiem ile mam ramu(ale bardzo duzo bo miałam formata niedawno) i nie patrze sie z lotu ptaka ;(

adka 03.09.2007 19:59

LinkaLp dzięki dodałam ci reputacje i jeszcze raz dziękuję :*

Teo 07.09.2007 13:12

Urwanie głowy widzę z tą podłoga ;)
Więc sama dołączę się do prośby o przesłanie mi jej. to mój mail: [email protected]

z góry dziękuję :)

Nikara 07.09.2007 15:54

A mogłabym także prosić o przesłanie tej podłogi? ;p

e-mail:
[email protected]

Jaredka 07.09.2007 16:05

Teo i Nikara właśnie Wam wysłałam mam nadzieje, że dojdzie:)

shezza 07.09.2007 17:15

Hmm. :( A ja dostałam tą podłogę już dawno, dawno, bodajże od Nasti. Próbowałam zainstalować i dupsko. Nie da się. :(( Czemu?

Nasti 08.09.2007 13:04

Hm, no tak przyznam żeKonrad ma rację, ale nie będę się czepiać w końcu czego się nie zrobi dla tych paru punkcików reputacji (sorry za ironię, ale naprawdę dziwi mnie że dla niektórych ta reputacja jest na tyle ważna, że pozabijają sę za byle punkt :O )... A przy okazji z tego tematu zrobił się niezły śmietnik, ludzie jak chcecie żeby Linka wysłała wam tą podłogę to piszcie do niej na PW, bo ten temat składa się teraz przez was z samych postów o treści "Wyślij mi też tą podłogę!" oraz mnóstwa postów, w których Linka każdemu po kolei potwierdza że tą podłogę wysłała (od czego jest PW???). Nie mam pytań :wacko:

shezza 08.09.2007 13:50

Dostałam wszystkie pliki od Nasti, kiedy próbuję je rozpakować pokazuje się coś takiego: " Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone". Przy każdym tak się pokazuje. :1smutny: Czemu?

Jaredka 08.09.2007 21:28

Jest mi gupio, że tak wyszło z tą podłogą bo nie wysyłałam jej dla punktów, a tylko dla tego aby komus pomóc, tak jak pomogła mi wtedy Nasti, i nigdy nikogo nie prosiłam o punkt. A i miałam formata i już jej nie mam w grze, więc już nikomu nie wyśle. Przepraszam Cię Nasti, że tak wyszło, nie miałam zamiaru robić biznesu na tej nakładce. Jest mi strasznie głupio mam nadzieję że mi wybaczycie..... :shy:

i sory za zaśmiecanie tematu moimi postami :shy: :shy:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:54.