![]() |
Szukam kodów do,, Rooler Coaster Tycon Dodatkowe Atrakcje"
|
mikebal: Takie znalazłam: Melanie Warn zwiększa zadowolenie gości
Simon Foster maluje obrazy John Mace płaci podwójne ceny na kolejkach John Wardley ciągle myśli Wow! Katie Brayshaw machający goście Chris Sawyer robi zdjęcia Nazwij którymś z tych nazwisk gości w Wesołym miasteczku i zobaczysz że działa!! |
The Suffering tak super gra dzięki niej pokusiłem się o zakup CDA a do żeczy czy ktoś zna do niej kody
|
A sa kody do shreka 2?
|
Ja potrzebuję pożądnego wytłumaczenia jak uaktywnić kody do Neverwinter Night ;) Wiem, że trzeba wkleić "Debug Mode=1" do pliku nwn.ini pod "[Game Options]", ale w tym pliku nie ma żadnych Game Options -_- A kody nie działają -_-
|
Cytat:
PS. nadal szukam kodów do The Suffering |
Zna ktoś kody do Kleopatry:Królowej Nilu?
|
Ja nie i nawet nie wiem coto jest, ale mozesz mi powiedziec, to znaczy napisac
|
Sahem: Naciśnij jednocześnie SHIFT+CTRL+ALT+C (*) i wpisz kod
(*) - w polskiej wersji - o ile tipsy nie działają - zamiast C spróbuj nacisnąć B (a jak nie pomoże - to po próbujcie od A do Z :)). Mummys Revenge - przybywa mumii Hippo Stomp - nadchodzą czarne hipopotamy Side Show - ...tańczące hipopotamy! Treasure Chest - przybywa kasy Pharaohs Tomb - wygrywasz misję A tutaj tipsy o nieustalonym działaniu: Jail Break; Ancient Astronauts; Crimson Tide; Hail to the; Chief; Amphibious Assault; Crop Busters; Kitty Litter; Cat Fight; Meow; Cat Nip; Seth Strikes; Fury of Seth; Typhonian Relief; Spirit of Typhon; Grenow; Big Dave; Noble Djed; Supreme Craftsman; Bird of Prey; Mesektet; Sun Disk; Pharaohs Glory; Underworld; Mummys Curse; Bounty; Life from Death; framecounter; mockattack2; mockattack1. |
Szukam kodów do Painkillera!!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:16. |