TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2 - Impreza (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35632)

Darlene 13.06.2007 09:58

Może pomóż sobie ściągając flaminga
z neta z którego pomocą simowie mogą chodzić
różnie, robić miny itp. ;)
Jak znajdę do niego link to podrzucę...

krolik1995 04.07.2007 11:27

Odp: Minidodatki 2007 - "Impreza" i "Moda z H&M"

Robimy własny pokaz mody z Modą z H&M!
Prowadzenie pokazów mody na swoim własnym wybiegu jest ekscytujące ale jest przy tym dużo pracy! Nie myślisz chyba że mógłbyś kliknąć na wybieg i wszystko zrobi się samo, nieprawdaż? Zaprezentuje Wam jak to zrobić

Budowa wybiegu

Wybiegi to nic innego jak podwyższone sceny. Można je zbudować wybierając w panelu budowy narzędzie do tworzenia półpięter

Można zbudować je tak samo jak budujemy ganek albo patio. Upewnij się tylko czego użyjesz zanim zbudujesz ten wybieg i jak go zbudujesz - zaplanuj jego kształt. Modelki potrzebują mniej przestrzeni, zespoły muzyczne więcej.

Możesz wybrać wszystkie dostępne schody aby wejść na scenę. Można tez wybrać specjalne światła sceniczne znajdujące się w trybie budowy dział ogrodzenia. Można używać wszystkich rodzajów tapet i pokryć podłogi.

Można tez ustawić z tyłu sceny kurtynę za którą modelki będą się przebierały.

Użycie wybiegu

Pamiętaj że wybieg nie jest działającym obiektem (żadna akcja nie łączy się z nim), jest to tylko opcja budowy, która może Ci pomóc z stworzyć doskonały wybieg.

Stworzenie pokazu jest to praca ręczna ale nie jest skomplikowana.

* Ustaw Simy z tyłu sceny.
* Ustaw je na samym brzegu sceny po środku.
* Wybierz opcja aby Sim szedł wzdłuż wybiegu - kliknij na koniec wybiegu i wybierz opcje "Podejdź tutaj" (Zobacz obrazek)
* Zrób kilka fotek /można tez nakręcić krótki film/ (Zobacz obrazek)
* Każ Simowi wrócić z powrotem i zejść ze sceny.

Wyłącz wolna wolę Sima - pozwoli Ci to zrobić lepsze ujęcia.

Ten wybieg nie da Ci możliwości specjalnych stylów chodzenia ani pozowania ale sprawdza się w fotostory. Można też użyć wybiegu aby zaprezentować swój zespól muzyczny.

Jednakże można zastosować hack tzw. flaminga , który umożliwia różne style chodzenia. Oczywiście pokaz będzie bardziej interesujący jeśli wystąpi w nim kilka Simowych modelek.

:con: :con: :con: :con: :con: :con: :con: :con: :con: :con: :con: :con:

psujka 06.07.2007 17:47

A ja mam duży problem z wpisaniem kodu w The Sims 2 Moda H&M ponieważ w mojim kodzie trzeba wpisać literę Ż z kreską zamiast kropki [poziomo] jak ktoż ma tą literę niech ją wpisze .

Darlene 06.07.2007 17:56

Ź = X+Alt

psujka 06.07.2007 17:58

to nie ź . Ż tylko musi miec kreskę

miracle 08.07.2007 13:39

Impreza... Nie robie imprez, bo mi sie nie chce :) Ale ostatnio kupiłam sobie Moda z H&M i jest całkiem fajne. 65 nowych kreacji czy jakoś tak :)

Sylvanna 09.07.2007 08:41

Cytat:

Napisał psujka
A ja mam duży problem z wpisaniem kodu w The Sims 2 Moda H&M ponieważ w mojim kodzie trzeba wpisać literę Ż z kreską zamiast kropki [poziomo] jak ktoż ma tą literę niech ją wpisze .

Spróbuj wpisać "Z". Ja też w którymś miałam Z z kreską, a okazało się, że to po prostu Z (kreseczką odróżniają "Z"od 2; tak jak zero od litery O).

Jupiter 20.07.2007 12:41

Zapowiada się, że zrobią jeszcze jeden ciuchowy stuff pack http://videoeta.com/week_games.html?when=16 Sims 2 Teen Style Stuf

ilowia 20.07.2007 16:18

ej mam pytanie co do dodatku H&M...czy można rozbic pokazy mode tak jak jest to pokazane na odwrocie pudelka????

Idil 11.08.2007 18:33

Można, ale podobno sim może się tylko przejść po podwyższeniu nie ma takich opcji jak w the Sims Gwiazda .

A mi wyskakuje błąd i nie mogę zainstalować :con:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:22.