![]() |
Może pomóż sobie ściągając flaminga
z neta z którego pomocą simowie mogą chodzić różnie, robić miny itp. ;) Jak znajdę do niego link to podrzucę... |
Odp: Minidodatki 2007 - "Impreza" i "Moda z H&M"
Robimy własny pokaz mody z Modą z H&M!
Prowadzenie pokazów mody na swoim własnym wybiegu jest ekscytujące ale jest przy tym dużo pracy! Nie myślisz chyba że mógłbyś kliknąć na wybieg i wszystko zrobi się samo, nieprawdaż? Zaprezentuje Wam jak to zrobić Budowa wybiegu Wybiegi to nic innego jak podwyższone sceny. Można je zbudować wybierając w panelu budowy narzędzie do tworzenia półpięter Można zbudować je tak samo jak budujemy ganek albo patio. Upewnij się tylko czego użyjesz zanim zbudujesz ten wybieg i jak go zbudujesz - zaplanuj jego kształt. Modelki potrzebują mniej przestrzeni, zespoły muzyczne więcej. Możesz wybrać wszystkie dostępne schody aby wejść na scenę. Można tez wybrać specjalne światła sceniczne znajdujące się w trybie budowy dział ogrodzenia. Można używać wszystkich rodzajów tapet i pokryć podłogi. Można tez ustawić z tyłu sceny kurtynę za którą modelki będą się przebierały. Użycie wybiegu Pamiętaj że wybieg nie jest działającym obiektem (żadna akcja nie łączy się z nim), jest to tylko opcja budowy, która może Ci pomóc z stworzyć doskonały wybieg. Stworzenie pokazu jest to praca ręczna ale nie jest skomplikowana. * Ustaw Simy z tyłu sceny. * Ustaw je na samym brzegu sceny po środku. * Wybierz opcja aby Sim szedł wzdłuż wybiegu - kliknij na koniec wybiegu i wybierz opcje "Podejdź tutaj" (Zobacz obrazek) * Zrób kilka fotek /można tez nakręcić krótki film/ (Zobacz obrazek) * Każ Simowi wrócić z powrotem i zejść ze sceny. Wyłącz wolna wolę Sima - pozwoli Ci to zrobić lepsze ujęcia. Ten wybieg nie da Ci możliwości specjalnych stylów chodzenia ani pozowania ale sprawdza się w fotostory. Można też użyć wybiegu aby zaprezentować swój zespól muzyczny. Jednakże można zastosować hack tzw. flaminga , który umożliwia różne style chodzenia. Oczywiście pokaz będzie bardziej interesujący jeśli wystąpi w nim kilka Simowych modelek. :con: :con: :con: :con: :con: :con: :con: :con: :con: :con: :con: :con: |
A ja mam duży problem z wpisaniem kodu w The Sims 2 Moda H&M ponieważ w mojim kodzie trzeba wpisać literę Ż z kreską zamiast kropki [poziomo] jak ktoż ma tą literę niech ją wpisze .
|
Ź = X+Alt
|
to nie ź . Ż tylko musi miec kreskę
|
Impreza... Nie robie imprez, bo mi sie nie chce :) Ale ostatnio kupiłam sobie Moda z H&M i jest całkiem fajne. 65 nowych kreacji czy jakoś tak :)
|
Cytat:
|
Zapowiada się, że zrobią jeszcze jeden ciuchowy stuff pack http://videoeta.com/week_games.html?when=16 Sims 2 Teen Style Stuf
|
ej mam pytanie co do dodatku H&M...czy można rozbic pokazy mode tak jak jest to pokazane na odwrocie pudelka????
|
Można, ale podobno sim może się tylko przejść po podwyższeniu nie ma takich opcji jak w the Sims Gwiazda .
A mi wyskakuje błąd i nie mogę zainstalować :con: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:22. |