![]() |
Odp: VIDEOSTORY - Co i jak
Lily: Musisz klikać:
1. tytuły i napisy końcowe 2. tytuł na wybranym klipie 3. piszesz tekst 4. zmień animację 5. "napis" (w animacjach "tytuł, jeden wiersz") - wtedy będzie na dole (tak jest u mnie przynajmniej!) Cóż, jeśli znasz dobrze Movie Makera, to sobie poradzisz z taką instrukcją :) |
windows movie maker
Hey , mam problem z movie makerem. Jesli to nie ten temat lub dzial , to przepraszam.
Moj problem wyglada tak : Gdy chce zmontowac filmik w MM , to czasami ten program mi sie zacina! A ostatnio dzieje sie to coraz czesciej! Gdy chce np. dodac dialog to chamsko sie zacina i nic sie nie da zrobic... musze go wylaczac klawiszami ctrl+alt+delete i od nowa otwierac. Czy to jest typowe w tym programie czy u mnie jest cos nie halo ? A jesli tak to czy moze jest jakis inny program do sciagniecia do montowania filmow? ( wazne zeby byl po polsku i bezplatny) Prosze o odpowiedz |
Bakalia mam taki problem, bo u mnie nie pokazuje się opcja "zmień animację", co mam zrobic?
|
Skoro się nie pokazuje, to nie mam pojęcia...
|
Cytat:
Gotowe dodaj tytuł do filmu. |
Jej nie o to chodzi ;/
|
A ja mam następne pytanie. Nie wiem jak wkleić film na youtube - wyświetla mi się nieprawidłowy format pliku. Co mam zrobić, żeby się udało?
ahh, no i dziękuję bakalii za rozwiązanie poprzedniego problemu. |
Proszę bardzo :)
hmm... a z jakim rozszerzeniem jest film? (np. avi?) |
Ybyby... prosto z movemakera, bez żadnego zmieniania. Ale nazwy nie pamiętam.
edit: Ahh... no dziękuję czrna-puma (nie mogę tej koorneli przyswoić). Niedługo (o ile się odważę) może zobaczyce moją reklamę kanapy ;p |
Cytat:
,,Zapisz plik filmowy'' też miałam z tym problem |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:36. |