![]() |
Nie zmylam :angry: nikogo jeśli nie wieżysz przeczytaj te posty http://forum.thesims.pl/index.php?showtopi...45&#entry122080
tu jest napisane ;) :unsure: :unsure: P.s :) :) :) Co do tej szafki co rodzice wkładają muchomory itp. a dzieci wyciągają to jest Na oficjalnej stronie Maxisa znajdziesz :-) (w dziale GET COOL STUFF) :) :) |
no i przeczyrałam i tutaj nie jest napisane że pył chochlikowy to pył diamentowy tylko że pył chochlikowy to magiczny pył!!!!! :angry:
|
Mysialinka ma rację.Pył chochlików to magiczny pył.
|
Psiulko ! :)
szafke na skladniki mozna sciagnac ze stronki thesims.ea.com :D tylko pamietaj ze trzeba byc zarejestrowanym w maxisie :P (jak nie jestes to moge dac na maila) :P |
Cytat:
|
:) MOzecie mi powiedziec jka się zdobywa czarne róze bo ja mysle ze jak ma sie gwiazde i jest sie gwiazdą to przychodzi fanatyczny fan i żuca pod dzwi czarne róże i można je wziażć(chyba) jako składnik ja tak mysle ale niewiem czy tak jest :blink: wy wiecie jak innaczej to powiedzcie prosze
|
Cytat:
|
To najwyraźniej trudno i żyje się dalej akurat te zaklęcia dotyczą sławy i zwierzaków. Jedno zmienia zwierzaka w człowieka a drógie sim no 4,5 gwiazdek na 5 możliwych w dodatku gwiazda. To tak samo jak się nie ma randki i zaprasza się na przyjęcie to nie przyjdą miastowi tylko sąsiedzi a jak ma się randkę to przyjdą. Nie martw się!!!!!
|
:) jak sie robi te obrazki które sa pod twoja nazwą?? :blink:
|
:P Ja sie niemartwie bo mam prawie wszystkie dodatki oprócz 2 wakacji i balangi (bo niechce )miałam do wyboru abre lub wakacje i balange to wybrałam abre bo uwazam ze jest lepsza :P B) :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:58. |