![]() |
Odp: ~Pożądanie za wszelką cenę~
Fotostory jest całkiem całkiem... :D Trochę się uśmiałam czytając "Czarny Ziom" albo słownictwo Mortrimera... :D :D :D Aleee na początku nie mogłam skojarzyć o co chodzi... Jak dla mnie to za dużo imion i dialogów, a za mało opisów. Czekam na kolejny odcinek :D
|
Czy mi się wydaje czy autorka FS zrezygnowała z pisania go? Ostatni odcinek był prawie miesiąc temu :P Powiem, że byłaby wielkia szkoda bo polubiałam to Fotostory i zainteresowało mnie jak dalej potoczą się losy mieszkańców Miłowa ;)
|
Cytat:
"Helena Wiktoria" "Wakacje mojego życia" i new FS "Spojrzenie jednym okiem" Naprawdę świetne, chyba jeszcze lepsze od tego :)) Pozdrawiam Kasia |
Cytat:
|
Cytat:
"Helena Wiktoria" - romantyczne :) "Wakacje mojego życia" - tragedia, która daje dużo do myślenia... "Spojrzenie jednym okiem" - pozwala śmiać się do woli :D Takich FS nam właśnie trzeba :D Pozdrawiam Kasia :) PS. Jak będziesz mieć Nasti na oku (mam nadzieję, że mogę tak do Ciebie mówić :D) jakieś inne FS godne przeczytania, daj znać :) Z góry dziękuję :P |
Ale się uśmiałam!
Wciągające, muszę powiedzieć. Ale muszę też powiedzieć, że sporo jeszcze można poprawić. Przede wszystkim wciąż ćwicz pisanie. Bo sporo ci jeszcze brakuje do ideału. Ale nie jest najgorzej :). |
Cytat:
Pozdrawiam Kasia |
Hmm... szkoda. Było świetne.
Jak autorka wróci macie mnie poinformować bo będe bić xD |
Na tym fotostory moglam sie porzadnie posmiac, naprawde szkoda :(
|
fajowskie fotostory
|