TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   ~Pożądanie za wszelką cenę~ (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=36723)

Bonawentura 14.07.2007 13:15

Odp: ~Pożądanie za wszelką cenę~

Fotostory jest całkiem całkiem... :D Trochę się uśmiałam czytając "Czarny Ziom" albo słownictwo Mortrimera... :D :D :D Aleee na początku nie mogłam skojarzyć o co chodzi... Jak dla mnie to za dużo imion i dialogów, a za mało opisów. Czekam na kolejny odcinek :D

Nasti 14.07.2007 14:44

Czy mi się wydaje czy autorka FS zrezygnowała z pisania go? Ostatni odcinek był prawie miesiąc temu :P Powiem, że byłaby wielkia szkoda bo polubiałam to Fotostory i zainteresowało mnie jak dalej potoczą się losy mieszkańców Miłowa ;)

Kasiunia14lat 14.07.2007 18:24

Cytat:

Napisał Nasti
Czy mi się wydaje czy autorka FS zrezygnowała z pisania go? Ostatni odcinek był prawie miesiąc temu :P Powiem, że byłaby wielkia szkoda bo polubiałam to Fotostory i zainteresowało mnie jak dalej potoczą się losy mieszkańców Miłowa ;)

Też mi się tak wydaje :( Szkoda, ale polecam Ci (puki nie wróci CZARNA MAMBA) fotostory:
"Helena Wiktoria"
"Wakacje mojego życia"
i new FS "Spojrzenie jednym okiem"
Naprawdę świetne, chyba jeszcze lepsze od tego :))
Pozdrawiam
Kasia

Nasti 16.07.2007 18:33

Cytat:

Napisał Kasiunia14lat
Też mi się tak wydaje :( Szkoda, ale polecam Ci (puki nie wróci CZARNA MAMBA) fotostory:
"Helena Wiktoria"
"Wakacje mojego życia"
i new FS "Spojrzenie jednym okiem"
Naprawdę świetne, chyba jeszcze lepsze od tego :))
Pozdrawiam
Kasia

FS "Helena Wiktoria" śledzę od samego początku :D "Wakacje mojego życia" też czytałam i właśnie wczoraj przeczytałam "Spojrzenie jednym okiem" (chwilami nie mogłam powstrzymać się od śmiechu :D ) i jestem nimi wszystkimi zachwycona :) Widzę, że mamy podobny gust :P

Kasiunia14lat 17.07.2007 15:08

Cytat:

Napisał Nasti
FS "Helena Wiktoria" śledzę od samego początku :D "Wakacje mojego życia" też czytałam i właśnie wczoraj przeczytałam "Spojrzenie jednym okiem" (chwilami nie mogłam powstrzymać się od śmiechu :D ) i jestem nimi wszystkimi zachwycona :) Widzę, że mamy podobny gust :P

Heh :D To moim zdaniem najlepsze FS ;D Każdy z nich ma inny charakter, i każde jest świetne!
"Helena Wiktoria" - romantyczne :)
"Wakacje mojego życia" - tragedia, która daje dużo do myślenia...
"Spojrzenie jednym okiem" - pozwala śmiać się do woli :D
Takich FS nam właśnie trzeba :D
Pozdrawiam
Kasia :)
PS. Jak będziesz mieć Nasti na oku (mam nadzieję, że mogę tak do Ciebie mówić :D) jakieś inne FS godne przeczytania, daj znać :) Z góry dziękuję :P

efciaq 17.07.2007 15:15

Ale się uśmiałam!

Wciągające, muszę powiedzieć. Ale muszę też powiedzieć, że sporo jeszcze można poprawić. Przede wszystkim wciąż ćwicz pisanie. Bo sporo ci jeszcze brakuje do ideału. Ale nie jest najgorzej :).

Kasiunia14lat 18.07.2007 14:15

Cytat:

Napisał efciaq
Ale się uśmiałam!

Wciągające, muszę powiedzieć. Ale muszę też powiedzieć, że sporo jeszcze można poprawić. Przede wszystkim wciąż ćwicz pisanie. Bo sporo ci jeszcze brakuje do ideału. Ale nie jest najgorzej :).

Szkoda, że nie zauważyłaś, że autorka (Czarna Mamba) chyba się poddała i nie zamierza ćwiczyć dalej, a co za tym idzie kontynuować tego fotostory...
Pozdrawiam
Kasia

Czekoladka xD 27.07.2007 20:52

Hmm... szkoda. Było świetne.
Jak autorka wróci macie mnie poinformować bo będe bić xD

Liv_Hanna 28.07.2007 09:46

Na tym fotostory moglam sie porzadnie posmiac, naprawde szkoda :(

piorun 24.08.2007 16:26

fajowskie fotostory

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:56.