![]() |
Odp: Jaki jest wasz ulubiony stwór?
Tak jak zaznaczyłam w sondzie - najbardziej lubię wampiry i simorośle. A najlepsze, jak Sim jest jednocześnie i tym, i tym :D Zombie są faktycznie trochę paskudne, ale taka ich, powiedziałabym, natura. Czasem się przydają, choć ja raczej nimi nie gram. Lubię też kosmitów, i rzecz jasna wiedźmy.
|
Simorośle, moje kochane simorośle. :D Najbardziej zadziwiającą rzeczą w mojej grze było to, że po raz pierwszy moja simka stała się Simoroślą. :D
|
Ja żadnych nie lubię wolę grać normalnymi simami raz grałam wampirem, ale mi się nie spodobało i od tej pory gram normalnymi simami.
|
Nie lubię grać nadprzyrodzonymi simami. O ile dobrze pamiętam, to nigdy nie miałam wilkołaka, wampira czy zombie.
Zaznaczyłam Simoroślę, bo jest to, moim zdaniem, ciekawszy stwór, niż kosmita. |
Dla mnie najlepsza Simorośla,, bo łatwo kierować :p Na drugim miejscu ufo/wampiry, wilkołaki i na końcu zombie.
|
Z 'Na studiach'. Dodaje się wskrzeszeniomat i jak dasz za mało Kosiarzowi (za wskrzeszenie zmarłego Sima, ok. 2000§) Sim wraca do życia jako zombie :) Z tego nie da się wyleczyć bez pobierania specjalnego czegoś (np. obraz z modthesims, insimenator). A ja mam pytanko: raz dałam Mrocznemu ok. 7000§ i powiedział, że Sim wróci z pewnymi wadami. Ale nie był zombie, a dym był zielony. Również wspomnienie było dobre. Więc jakie to wady?
|
Zaznaczam "Nie lubię żadnych", co nie dokońca jest prawdą, ale stanowczo wolę normalnego Sima.
|
Według mnie wampir. Jest w nich taka tajemniczość, której nie mają np. simorośle lub ufo..
No, i oczywiście można im ściągać piękne gotyckie stroje które tylko tą tajemniczą aurę dopełniają. Do tego opcja "podleć tutaj", którą uwielbiam. Czego tu więcej chcieć?.. No.. może tylko słońca :> |
Najbardziej lubię simorośle bo mają tylko trzy, łatwe do zaspokojenia potrzeby, no i jeszcze kosmitów.
|
Najbardziej lubię wampirki;) i simoroślę;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:35. |