TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Jaki jest wasz ulubiony stwór? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37533)

Master of Disaster 05.04.2011 14:06

Odp: Jaki jest wasz ulubiony stwór?

Tak jak zaznaczyłam w sondzie - najbardziej lubię wampiry i simorośle. A najlepsze, jak Sim jest jednocześnie i tym, i tym :D Zombie są faktycznie trochę paskudne, ale taka ich, powiedziałabym, natura. Czasem się przydają, choć ja raczej nimi nie gram. Lubię też kosmitów, i rzecz jasna wiedźmy.

Continue. 08.04.2011 17:49

Simorośle, moje kochane simorośle. :D Najbardziej zadziwiającą rzeczą w mojej grze było to, że po raz pierwszy moja simka stała się Simoroślą. :D

miłośniczka zwierząt 09.04.2011 09:54

Ja żadnych nie lubię wolę grać normalnymi simami raz grałam wampirem, ale mi się nie spodobało i od tej pory gram normalnymi simami.

Searle 10.04.2011 09:01

Nie lubię grać nadprzyrodzonymi simami. O ile dobrze pamiętam, to nigdy nie miałam wilkołaka, wampira czy zombie.
Zaznaczyłam Simoroślę, bo jest to, moim zdaniem, ciekawszy stwór, niż kosmita.

Fisia 29.08.2011 05:28

Dla mnie najlepsza Simorośla,, bo łatwo kierować :p Na drugim miejscu ufo/wampiry, wilkołaki i na końcu zombie.

Fisia 29.08.2011 09:55

Z 'Na studiach'. Dodaje się wskrzeszeniomat i jak dasz za mało Kosiarzowi (za wskrzeszenie zmarłego Sima, ok. 2000§) Sim wraca do życia jako zombie :) Z tego nie da się wyleczyć bez pobierania specjalnego czegoś (np. obraz z modthesims, insimenator). A ja mam pytanko: raz dałam Mrocznemu ok. 7000§ i powiedział, że Sim wróci z pewnymi wadami. Ale nie był zombie, a dym był zielony. Również wspomnienie było dobre. Więc jakie to wady?

Arisane 29.08.2011 11:31

Zaznaczam "Nie lubię żadnych", co nie dokońca jest prawdą, ale stanowczo wolę normalnego Sima.

Odiesihs 29.08.2011 16:23

Według mnie wampir. Jest w nich taka tajemniczość, której nie mają np. simorośle lub ufo..
No, i oczywiście można im ściągać piękne gotyckie stroje które tylko tą tajemniczą aurę dopełniają. Do tego opcja "podleć tutaj", którą uwielbiam. Czego tu więcej chcieć?.. No.. może tylko słońca :>

Wiki99 04.12.2011 16:24

Najbardziej lubię simorośle bo mają tylko trzy, łatwe do zaspokojenia potrzeby, no i jeszcze kosmitów.

zuzapets 20.12.2011 15:52

Najbardziej lubię wampirki;) i simoroślę;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:35.