TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Videostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial fantastyczno-obyczajowy (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37815)

Mook 10.11.2007 08:48

Odp: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial fantastyczno-obyczajowy

Oglądałem wszystkie odcinki i jakoś tu nie skomentowałem. No więc tak. świetne! Pierwsza seria gorsza ,ale druga jest naparwdę dobra. Fajne postaci i dobry scenariusz. Wchodzę na bloga o serialu i czytam nowe notki. Jak dla mnie 10/10. Zacytuję jedną wypowiedź. 7 odcinek jest nieziemski. Bardzo fajny. Czekam na 8 i myślę ,że zaglądniesz też do mojego serialu Pechowa nagroda. Zapraszam też na bloga! Pozdrawiam, Mook

Marcinprod 11.11.2007 11:37

Serial fajny.Oglądam go na STV - Najlepsza Simowa Telewizja.I moje pytanie.Ile chcesz zrobić serii?

mario 16.11.2007 17:55

Zapraszam na I część 8-ego odcinka. II prawdopodobnie w niedzielę.

Ilona kupuje nowy dom na obrzeżach Miłowa. Pamięta, że nie może wydać całej sumy, ale martwi się o Freezę. Tęskni za przyjaciółką. Idzie do pobliskiego parku. Wszędzie po drodze widzi swoją byłą przyjaciółkę. Jednak to tylko złudzenie. Nagle dzieje się coś nieoczekiwanego. Ni stąd ni zowąd Ilona zjawia sięw nieznanym miejscu, przy Głowie Powiernika. Ta przemawia do niej i oferuje wieczną pomoc w zamian za jedną rzecz...

Odcinek 8, cz. I: Szczęście w nieszczęściu / Obejrzyj

Ariedale 16.11.2007 18:20

Dziękuję! Dziękuję za podwójny odcinek! Czekaj lookam pierwszą część!

No i obejrzałam, Ilona duchem? No nieźle! Nie przypuszczałabym 10/10:D

TrapMuzik 19.11.2007 16:02

Chyba nie muszę się wysilać ,bo znasz moją ocenę...Oczywiście ,że serial jest GENIALNY!!!:).Wszystko w nim mi się podoba ;].Oczywiście maxOcena 10/10 :)

Deeta 23.11.2007 22:08

Ja śledzę każdy odcinek.Przepadam za fantasy(kiedy byłam mała lubiłam wróżki,dinozaury.Nadal je lubię.Tak jak moce nadprzyrodzone o,o)

Castaway 24.11.2007 21:18

Super !!! :d 10/10

agacia5 28.11.2007 09:36

Odcinek 1 bardzo mi się podoba . Będę teraz dalej oglądał jak potączą się losy Ilony .

mario 01.12.2007 17:08

Przepraszam, że tak długo czekaliście, ale miałem problemy z Movie Makerem i długo szukałem programu zastępczego. A teraz zapraszam do oglądania!

Ilona opowiada, co się stało. Razem z Naevarrą i Powiernikiem zastanawiają się, jak pokonać Freezę....

Odcinek 8, cz. II: Szczęście w nieszczęściu /Obejrzyj

TrapMuzik 02.12.2007 11:45

Jestem od wrażeniem :).Masz żelazną rękę do swojego filmu ;].Nie to co ja do mojego hehe :).
Moim zdaniem Oromar źle zrobił ,że zabił Amber.Jak już była dobra to mogła się nadal przyjaźnić z Iloną...Szkoda...
Ładnie obróbka w tym programie tylko coś dziwnie migocze ,ale to nic ;]...Prawie nie zauważalne.1111111/10 :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:36.