![]() |
Odp: Wasze rokordy !!
. ja tam nie umiem zostać . ` wierna ` jednej rodzinnie . poprostu wole . cały czas tworzyć inne xDD
|
karasss - Wow no to nieźle, ja mam najwyżej 3 pokolenia :O.
Moją rodzinką gram już ~rok, babka ma 5 synów (niestety, ale za to wszyscy podobni do taty, przystojniaki xP ), będzie się dalej starać o córkę bo jakoś jej nie wychodzi :shy: no i oczywiście zmienia facetów jak rękawiczki, co prawda mieszka z obecnym partnerem razem, ale na kocia łapę, zresztą on ma narzeczoną :con: . Przez całe swoje życie dorobiła się niezłego majątku (nie jest jeszcze emerytką). P.S. Wypiła już co najmniej z 10 eliksirów :wacko: |
Mój rekord to granie rodziną od 2004-2008 do 31 stycznia ale narazie simsów niemam bo nowy komp...razem pięć lat a tej rodziny juz niemam:(
Pozdr.:) |
Ja tam zaczęłam od jednej. Pomnożyli się jak króliki, więc musiałam im zbudowac nowe domy i stworzyc jakieś ładne samotne simki (lub simów), pożenic ich i w ten sposób zrobiło się prawie całe miasto. Teraz oni odwiedzają się nawzajem - z niezapowiedzianą wizytą na przykład. I wujek niańczy dziecko, albo zostaje sobie na noc (sam). I ogólnie jest czad. Potem dopiero dodałam inne rodzinki zeby dzieci tamtych miały się z kim żenic. I jest fajowo. Przy okazji - dziewczyny zapraszam na stronkę.
|
Ogólnie mam kilka rodzin (Maxisowe i chyba 3 stworzone przez siebie) gram wszystkimi po trochu.. ich dzieci pobierają się między sobą.. już się pogubiłam kto jest czyim kuzynem :D.. Ogólnie nie robie już raczej nowych postaci .. od kiedy gram rozwijam rodziny które już mam, ewentualnie któreś dziecko zakochuje się na studiach w kimś spoza rodzin z kwitnącego Wzgórza i okolic .. :)
|
Ja codziennie buduje nowy dom xD Lubie budować domy ;pp A mój rekord to... 2 tyg xD
|
ajaj, moja rodzinka ma już trzy miesiące :D ale ostatnio rzadko gram, to dlatego mam tylko 3 pokolenia... ale jakie ładne drzewo genalogiczne same zdrady. hih ^^
|
hmm...mój rekord to...tydzień? ale to było 2 lata temu :D teraz ledwo stworze rodzinkę już robię następną
|
moj rekord to 1 miesiąc od niemowlaka do grobu
|
Ja mam jedną rodzinkę, która ma przepiękny dom i jest w niej już parę pokoleń... Kocham ją :*
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:18. |