![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
Skasowane zostały konta użytkowników, którzy ostatnio logowali się dawniej niż 180 dni temu i napisali mniej niż 50 postów. W sumie 7001 userów.
|
Cytat:
|
Cytat:
eee, lol? no mniejsza, chyba zobacze czy jest moje stare konto =d zeby nie bylo ze bylam na dwch na raz- prosilam o skasowania ale chyba nikt sie nie przejal =) |
Może nowy styl? Przynajmniej może inna kolorystyka? Są dwa style, a po zmianie na jedne z nich nie widać (a bynajmniej na początku) różnicy, jest jesień, to moze ciepłe pomarańcze i bordo? Może by zmieniać style w każdej porze roku. Te które są teraz to raczej takie dość zmiowe...
|
ta, pomysł dobry, bo te białe style już wychodzą bokiem...
|
prosze tylko nie zmeiniajcie stylow bo zrobi sie taki rzyg jak na sw =)
albo chcoiaz zostawcie ten. |
Cytat:
|
Cytat:
A i się powiem wam, ze styl początkowy z SW (pomarańcz) nawet podobał. No i chestnut, rządził. Chestnuta chyba można gdzieś ściągnąć ;d |
Chesnuta popieram ;d
|
Cytat:
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=126863 Nie lubiłem chestnuta, ale po ataku chackerskim (bo chyba wtedy zostal tylko ten styl?) musiałem go polubić i polubiłem, coprawda zawsze uważałem, ze mógłby być seledynowy, ale lepszy chestnut niż tylko to co jest teraz. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:40. |