![]() |
Ja je zawsze sprzedaje!
Chyba że sobie zarobią na utrzymanie! Bo darmozjadów trzymać nie będe! :D (A kasa zawsze jest ;) ) |
Jak psy mogą zarabiać???Jedyny sposób jaki znam to sprzedawanie nagród!!!
|
no, jest jeszcze inny sposob. po prost musisz kupic dwa psy albo koty innej plci a one beda sie ze soba bawily a w koncu bedzie pytanie czy chcesz zalozyc hodowle. dajesz tak. potem dziecko sobie zyje a jak urosnie to mozesz je sprzedac. i tak dalej... :) a kolejne dzieci sprzedajesz coraz drozej (moje kosztuja ok. 1200$ za kazde) :) fajnie, co??
|
heh... A kiedy pojawi sie ta info o założeniu chodowli?? :D:D
|
Oczywiście u tresera da się załatwić sztuczki. A posłuszeństwo to trzeba sobie samemu robić.Ale najprostsze jest dobre wychowanie. U kotów jest gorzej... ;)
|
Jak małe się urodzą to po kilku dniach wyskoczy informacja "czy chcesz zatrzymać zwierzaki czy sprzedać" i daj co chcesz.
I Like :Poziomka,rilla90,zuziag,swat,mysza012,basieńka,Sa per_X,ela Ktoś chce być na liście? |
no to wiadomo <_< nikt nie jest na tyle glupi zeby sie nie skapnac...chyba :P
|
Cytat:
|
mysle ze wiem co gadam. ale to forum ni jest chyba po to zeby sie klocic, co nie? wiec moze piszmy na temat? <_<
|
No tak.Ale ja już niewiem co pisać.
A zdażyło wam się kiedyś jak fanatyk przyszedł do was to pogonił go pies.U mnie tak było :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:23. |