![]() |
Odp: Co sądzisz o tym forum ?
uwielbiam poprostu to forum. Jedyne, co mnie w nim wkurza to brak tematów na zamieszczanie dodatków userów do pobrania (dodatków, nie userów xD). Na sw tak było i było dobrze ;D Starych czasów niezbyt pamiętam, ale to forum było moim pierwszym simowym forum na jakim sie zarejestrowałam.
|
Cytat:
|
Rocket, fajnie by było XD Kocham to forum i tyle. |
No nie wiem. Można by było przypadkiem ściągnąć nieodpowiedniego usera... Gdyby wprowadzono coś takiego nie wypuszczałbym swojego AK-47 z rąk, na wszelki wypadek...
|
Hehe a ja swojego wyposarzenia: Desert Eagle lub M16 A2 (po obozie strzeleckim jestem specjalistka od broni palnej :D)
/Aby nie robic 100% off-topa dodam, ze forum jest cuuudne i userzy - przeznaczeni do ściagania taKŻE Xd Oto jak wyglada ściaganie userów: (sorki Rocket ze jest na twoim przykładzie) http://img214.imageshack.us/img214/8053/rocketyr1.jpg http://images22.fotosik.pl/171/90b426e7a0267424.jpg |
dosc nudne. nie trzyma tu kompletnie nic ;p. nie ma tematu, problemu, ktory by rozpedzal to forum. the sims nie jest juz tak popularne jak kiedys a w offtopicu tocza sie dyskusje laikow i ignorantow, a wszystkie informacje/rozwiazania problemow daloby sie znalesc stokroc lepsze zagladajac do innych zrodel/for. do tego bardzo mala ilosc aktywnych uzytkownikow.
|
Cytat:
Ojj nie zgodziłabym się... Wszyscy piszą, że w offtopie są ćwoki i idioci. Czemu? Teraz właśnie ludzie zaczęli normalnie gadach i wyrażać swoje poglądy. Mam wrażenie, że forum powoli wraca do dawnej świetności. Może nie będzie jak było, ale przynajmniej się rozkręca. Pozakładali też ciekawe tematy, w których sporo się dzieje. Fool, a skoro nie ma takiego tematu rozpędowego, to czemu go nie założysz? Inni to laicy, a ty jesteś lepszy? Bo ja chyba nie rozumiem. Jakaś konkretna grupa, która jest głupia i niepełnosprytna? Yyy... :| A co do pobierania userów. Łooj, ja bym chętnie kilku pobrała...:D |
Właśnie....w końcu mamy demokrację a ponadto wolność słowa ;D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:49. |