TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Który Sim jest najgłupszy? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=3910)

klakla999 29.08.2005 10:11

Nowak!!!Nowak jest ble...

blue eyes 29.08.2005 14:31

Cytat:

Napisał Kama2002
A ja lubię Ćwirów - są niejako symbolem TS ^^

NO pewnie to ulubiona rodzina Willa wrighta

oLeNia 03.09.2005 20:28

hehe!

A czy któryś SIM jest mądry? ;P
Ale ja mam tylko Jana, a wy macie tesh annę pewno! Dziwne :)

Korba 13.09.2005 18:42

Ja też nie lubię rodzinek maxisowskich.No może oprócz rodzinki Mashuga(są oni w The Sims Deluxe)głównie dlatego,że ten facet jest prze ze mnie gwiazdą.(mam dodatek Gwiazda)Nie lubię też Ćwirów,fakt,cały czas do mnie przylażą.Ej macie Zwierzaki?????bo mnie wkurza ta rodzinka(nie pamiętam nazwiska)w której jest Tiffany,Brad i mały Jaś,mają labladora Plisa,nie cierpie ich,ten brad cały czas do mnie przyłazi i sie kłóci z simami.Ale w jednej rodzince jest on przyjacielem dla mojej simki :)

♪Suzka♪ 13.09.2005 19:01

Cytat:

Napisał Korba
Ja też nie lubię rodzinek maxisowskich.No może oprócz rodzinki Mashuga(są oni w The Sims Deluxe)głównie dlatego,że ten facet jest prze ze mnie gwiazdą.(mam dodatek Gwiazda)Nie lubię też Ćwirów,fakt,cały czas do mnie przylażą.Ej macie Zwierzaki?????bo mnie wkurza ta rodzinka(nie pamiętam nazwiska)w której jest Tiffany,Brad i mały Jaś,mają labladora Plisa,nie cierpie ich,ten brad cały czas do mnie przyłazi i sie kłóci z simami.Ale w jednej rodzince jest on przyjacielem dla mojej simki :)

tak, ten Brad tez do mnie przychodzi i mnie wkurza ;/ raz przysli o 4.00 nad ranem z torcikiem, pieskiem (ktory mi zrobil KUPECZKE w salonie) , jakims batonikiem (ktorgo potem pies zjadl) i prezentem, czyli kwiatkiem, ktry zwiedl po dwoch godzinach -___- ''
i moze sie to nie tyczy tematu, ale najbardziej ze wszystkich simow nie lubie...roznosicielki gazet :laugh: ona jest taka kretynka ze nie wiem, mozna ja sobie zamurowac, a ona ciagle ebdzie gwizdac i nie wyjdzie xD

Korba 13.09.2005 21:24

Tak jest,Wiesia roznosicielka gazet hahahaha!!!! :laugh: :rofl:
A w abrakadabrze nie lubie tego strażnika zaklęć.gdy mojej magicznej kumpelce pokazywal;am jakieś zaklęcie i nagle przyszedł Henryk Ćwir(nie no ile można??!!) tuż po tym jak zaklęcie zaończylam.I przyszedl gość od zaklęć i wlepił mi grzywnę!No nie,ten Ćwir to taki du***!!!!

♪Suzka♪ 14.09.2005 11:52

Cytat:

Napisał Korba
Tak jest,Wiesia roznosicielka gazet hahahaha!!!! :laugh: :rofl:
A w abrakadabrze nie lubie tego strażnika zaklęć.gdy mojej magicznej kumpelce pokazywal;am jakieś zaklęcie i nagle przyszedł Henryk Ćwir(nie no ile można??!!) tuż po tym jak zaklęcie zaończylam.I przyszedl gość od zaklęć i wlepił mi grzywnę!No nie,ten Ćwir to taki du***!!!!

a wlasnie, jak samo jej imie mowi - przybyla ze wsi :laugh:
tak, ten straznik tez jest glupi, raz bylam w abrakadabrowie i kupowalam jagody, a ten mi tu przykatuje i musialam zaplacic 20 $ grzywny :/ to chyba byl jakis blad w grze...albo jak rzucam zaklecie urouchowienia na wielbiciela fanatyka (co z reszta i tak nie dziala ;/) to ten debil przylatuje, stoi, miota sie, stoi, miota sie i w koncu musze zaplacic wielka sume 3 $ xD zaglada !

Sylwusia 14.09.2005 13:35

Ja najbardziej nie lubię rodziny Nowaków, bo jak do moich simów przychodzą, to cały czas coś jedzą. Nie wiem czemu zawsze przychodzą kiedy zamawiam pizze :D
Głodomorki :D

Mnie w Zwierzakach denerwuje ten szop tracz, czy jakoś tak. Albo to jest skums.

--------------------------------------------------

Ja w zwierzakach usunełam maxisowe rodzinki :D
Denerwują mnie :D Jak nie, to całą rodzinke spalam :D:D

Korba 14.09.2005 14:01

A w Gwieździe nie lubie rodzinki ktosiów.W niej wszyscy są jakimiś gwiadami.Gupie,bo zawsze przychodzą na wyżerkę,a potem,gdy gadaja z moimi simami obrażaja sie.A gdy pytam o autograf to na mnie wrzeszczą.

Sylwusia 14.09.2005 14:32

Cytat:

Napisał Korba
A w Gwieździe nie lubie rodzinki ktosiów.W niej wszyscy są jakimiś gwiadami.Gupie,bo zawsze przychodzą na wyżerkę,a potem,gdy gadaja z moimi simami obrażaja sie.A gdy pytam o autograf to na mnie wrzeszczą.

Co na to poradzisz Korba, że niektóre simy przychodzą tylko na wyżerke...potem się obrażają jak się najedzą i wychodzą...to mnie też czasem denerwuje :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:56.