![]() |
Odp: Simki by kago-to-ja
Nie umiem ich dawać do pobrania i warsztat się zawiesza, kiedy tylko próbuję je spakować :(.
|
Hmmm... Ta simka z Cegiełki nie podoba mi sie.... 5/10
Anne nowa jest ślicznaaaaaaaa 10/10 Alicia tez jest piękna;) 10/10 A co do Carmen to sie obrażam xD Zgadnij za co?? Nie wiesz ?? To wystarczy popatrzyć na moją Kornelię którą ja zgapiłam od Maji Kryńskiej która jest co prawda nauczycielką w podstawówce ale co tam xD |
Hmm przysięgam że od ciebie nie ściągałam no ale jeszcze zobaczę. ;) Ja mam jakiś dziwny gust bo tę simkę Keishę ubóstwiam ^^. Lool, przed chwilą u biednej Alicii był złodziej (miała alarm), przyszedł policjant i go nawalił, a moja piękna zgarnęła 500 zł! Jutro będą uroczyste zakupy^^.
EDIT: Sory za offtop. ;) EDIT2: O kurczę, naprawdę podobna wyszła. Nie był to jednak efekt zamierzony i bardzo przepraszam Milcię. |
Sory że post pod postem ;).
Dzisiaj dwie nowe lalki: http://images32.fotosik.pl/162/62e74be96cb7d660.png http://images32.fotosik.pl/162/d7e821dda1391322.png |
Te dwie mają taką dziwną urodę... Ta pierwsza ma jakieś te usta... Dziwne ;p A ta druga jest już lepsza... Ale ogólnie jest OK ;d
|
Terri jest bardzo ale to bardzo sztuczna. Trudno jest mi ją ocenić...
Taylor: jako murzynka powinna mieć szeroki nos. Oczywiście nie jest to wymygane ale wtedy wyglądałaby bardziej naturalnie. Usta są jakieś takie jakby jej coś w nie wstrzykneli... Podobają mi się oczy zmieniłabym tylko trochę ich kształ na bardziej kobiece. Taylor z małymi poprawkami byłaby bardzo ładna. |
Ostatnie simki są okropne,ale ,,Simka, która posiada dom pt. "Cegiełka" (dział: Domy-The Sims 2)" jest śliczna,za to Debbie przypomina mi Victorię Becham;)
|
Ładne ale ta Teri jakaś taka kwadratowa a co do nauczycielki nie ma najmniejszego problemu xD
|
dzieki mam już wszystkie wryzurki z tej strony
|
A więc z tych pierwszych Twoich simek naj naj bardziej podoba mi się ta EMO. :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:35. |