TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Videostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Obrońcy Śmierci - serial fantastyczny (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40679)

Souris 18.07.2008 20:35

Odp: Obrońcy Śmierci - serial fantastyczny

O mój Boże! Désignér kocham cię, a właściwie twój talent, nigdy w życiu nie widziałam czegoś tak idealnego jak twoje videostory, w przyszłości będziesz sławnym reżyserem.

mario 18.07.2008 21:07

Cytat:

Napisał nicole3131 (Post 825505)
O mój Boże! Désignér kocham cię, a właściwie twój talent, nigdy w życiu nie widziałam czegoś tak idealnego jak twoje videostory, w przyszłości będziesz sławnym reżyserem.

Omg, dzięki. :) Ale reżyserem to chyba raczej nie będę. :P

TrapMuzik 18.07.2008 21:34

Cytat:

Napisał Désignér
Omg, dzięki. :) Ale reżyserem to chyba raczej nie będę. :P

A może założymy spółkę produkcyjną w przyszłości? :D

Odcinek powalający ;] i diabelnie ciekawy...Bezbłędny!..W skali od 0-10...100000000000000000 ;]...

mario 18.07.2008 21:47

Cytat:

Napisał Amethyst (Post 825554)
A może założymy spółkę produkcyjną w przyszłości?

Haha, pomyślę. :D Idę kręcić teledysk, póki mam wenę! :)

Lorette 18.07.2008 22:24

Obejrzałam, jak narazie pierwsze 3 odcinki i zaparło mi dech w piersiach =d
Masz talent, ochotę no i jak widać... dobry program ^^
Dialogi są wg. mnie dobrze napisane, nie doszukałam się żadnego błędu, podziwiam cię za taki talent do operowania kamerą. Czasami mam wrażenie, że to co widzę, to prawdziwy serial... zastanawia mnie jedno - efekt spadającego ognia w 2 odcinku jest prawdziwy, czy dodałeś za pomocą programu? Wracając jeszcze do fabuły, to jest lekko nudnawa... ale myślę, że jak obejrzę sobie kolejne 3 odcinki jutro (bo dzisiaj nie mam już siły ;p) to zmienię o tym zdanie =) Nie oglądałam tego od początku (teraz już żałuję) bo nie lubię fantastyki, ale ty jakimś cudem (mówię o serialu) mnie przekonałeś ^_^
Pozdrawiam ;>

mario 18.07.2008 22:46

Cytat:

Napisał Vanilla (Post 825587)
Obejrzałam, jak narazie pierwsze 3 odcinki i zaparło mi dech w piersiach =d
Masz talent, ochotę no i jak widać... dobry program ^^
Dialogi są wg. mnie dobrze napisane, nie doszukałam się żadnego błędu, podziwiam cię za taki talent do operowania kamerą. Czasami mam wrażenie, że to co widzę, to prawdziwy serial... zastanawia mnie jedno - efekt spadającego ognia w 2 odcinku jest prawdziwy, czy dodałeś za pomocą programu? Wracając jeszcze do fabuły, to jest lekko nudnawa... ale myślę, że jak obejrzę sobie kolejne 3 odcinki jutro (bo dzisiaj nie mam już siły ;p) to zmienię o tym zdanie =) Nie oglądałam tego od początku (teraz już żałuję) bo nie lubię fantastyki, ale ty jakimś cudem (mówię o serialu) mnie przekonałeś ^_^
Pozdrawiam ;>

Efekt spadającego ognia uzyskałem dzięki grze i dodatkowi CPR. Co do fabuły... Rzeczywiście, też zauważyłem, że trochę przymulasta taka jest trochę. ^^ Cieszę się, że mój serial cię przekonał. :)

mario 22.07.2008 20:19

Nadchodzący wielkimi krokami 8 odcinek będzie OSTATNI. Tak zdecydowałem podczas kręcenia. Jeszcze nie wiem, czy powstanie II seria, ale to jest prawdopodobne. :)

Souris 22.07.2008 20:24

B-Ł-A-G-A-M, niech powstanie druga seria, bez tego serialu nie przeżyję!

Alex 22.07.2008 21:28

a co z przypadkowym szczęściem?

mario 22.07.2008 21:43

Cytat:

Napisał Alex (Post 828626)
a co z przypadkowym szczęściem?

Przypadkowego szczęścia już nie ma. II seria była ostatnia, nie wiedziałeś? :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:42.