![]() |
Odp: Obrońcy Śmierci - serial fantastyczny
O mój Boże! Désignér kocham cię, a właściwie twój talent, nigdy w życiu nie widziałam czegoś tak idealnego jak twoje videostory, w przyszłości będziesz sławnym reżyserem.
|
Cytat:
|
Cytat:
Odcinek powalający ;] i diabelnie ciekawy...Bezbłędny!..W skali od 0-10...100000000000000000 ;]... |
Cytat:
|
Obejrzałam, jak narazie pierwsze 3 odcinki i zaparło mi dech w piersiach =d
Masz talent, ochotę no i jak widać... dobry program ^^ Dialogi są wg. mnie dobrze napisane, nie doszukałam się żadnego błędu, podziwiam cię za taki talent do operowania kamerą. Czasami mam wrażenie, że to co widzę, to prawdziwy serial... zastanawia mnie jedno - efekt spadającego ognia w 2 odcinku jest prawdziwy, czy dodałeś za pomocą programu? Wracając jeszcze do fabuły, to jest lekko nudnawa... ale myślę, że jak obejrzę sobie kolejne 3 odcinki jutro (bo dzisiaj nie mam już siły ;p) to zmienię o tym zdanie =) Nie oglądałam tego od początku (teraz już żałuję) bo nie lubię fantastyki, ale ty jakimś cudem (mówię o serialu) mnie przekonałeś ^_^ Pozdrawiam ;> |
Cytat:
|
Nadchodzący wielkimi krokami 8 odcinek będzie OSTATNI. Tak zdecydowałem podczas kręcenia. Jeszcze nie wiem, czy powstanie II seria, ale to jest prawdopodobne. :)
|
B-Ł-A-G-A-M, niech powstanie druga seria, bez tego serialu nie przeżyję!
|
a co z przypadkowym szczęściem?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:42. |