![]() |
Odp: Ile czasu ładuje Wam się gra?
Sama gra ok. 4 min. (ponad 2500 plików w folderze Downloads), okno tworzenia rodziny gdzieś 2-3 min., już nie pamiętam, a BodyShop też jakieś 3-4 min.
|
Z powodu mojego kompa nawet 5-8 minut, mi się rodzinka wczytuje [jak dużo na niej gram to szybciej].Wczytanie tworzenia rodziny 5 minut. a samo tworzenie rodzinki zawsze ok 30 minut no bo tak jakoś zdecydować się nie mogę jaki fryz, makijaż, ubiór itp. Otoczenie jakieś 5 minut. Wyłączenie z zapisaniem gry 10 minut. Bo wczoraj wyłączyłam grę odeszłam od kompa, gdy się wyłączyła całkiem akurat wygaszacz ekranu się włączył. Ogólnie wychodzi ze gra wczytuje mi się 5-10 minut.
|
U mnie wczytuje się zdecydowanie za długo :), ale to wina mojego kompa i pamięci 512 RAM przy czterech dodatkach i tyleż samo akcesoriach.
Moje bratanice maja 2x lepszego kompa i tylko podstawę i im tak szybko śmiga, że tylko pozazdrościć :) |
pół minuty. tworzenie rodziny - 12 sekund, rodzina - ok. minuta.
|
Gra około 10 min., potem wczytanie okolicy jakieś 3 min. i rodziny (w zależności od wielkości parceli) do 8 min... xP Potem oczywiście gra się cały czas tnie.
Przez to już prawie w ogóle nie gram. |
Szybciutko :)
Minutka, dwie. Czasem łapie "zawias", ale to głównie jak jadę na miasto simem :D |
Mi ładuje się 4 minuty gra, otoczenie 3 min, i rodzina też około 3.
|
mi się najdłużej ładuje przejście do otoczeń, jakieś 5 minut, rodzinka 2, ale mam ponad
10 000 dodatków z neta:-) |
Mi się kiedyś ładowała 40 min. xD Mam komputer 2,4 GHz
|
obecnie ok. dziesięciu minut jedna rzecz ;x muszę coś wywalić z downloadsu ;D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:14. |