![]() |
Odp: Najgorszy z dodatków SONDA
Moim zdaniem najgorszy jest WB, bo jak nie prowadzisz sklepu to właściwie nic nowego nie wnosi... Zresztą ja już dawno przestałam zakładać sklepy, bo za dużo kłopotu z towarem, pracownikami... A zyski niemal zerowe...
|
Dla mnie najgorsze są zwierzaki, dlatego się ich pozbyłam, nic ciekawego nie było, zaraz po zwierzakach WB
|
Dla mnie najgorszy to na studiach..
|
Jak możecie tak mówić o Zwierzakach... Rozumiem, że macie różne gusty, ale Zwierzaki to mój najukochańszy dodatek.
Ja chyba najbardziej nie lubię Nocnego Życia i Na Studiach... |
Cytat:
Nie podoba mi sie WB...żałuje że go kupiłam. |
Czas Wolny i Podróże są bez sensu. No i Na Studiach.
|
Hmm... według mnie Na Studiach. Owszem, była frajda przy pierwszych simach, ale później stało się to monotonne, trwało to strasznie długo.
|
Własny Biznes jest najgorszy. Jak już ktoś powiedział dochód zerowy, a ODchód to już nie warto wspominać... Poza przedsiębiorstwami nic nowego no...
|
Czas Wolny jest głupi denerwuje mnie wszystko a najbardziej Pan Rod Humble ciągle te prezenty przynosi, albo ktoś pogra na pianinie to już przychodzi sim lub dzwoni telefon o tym hobby.
|
Ja zaznaczam Własny Biznes, bo trochę nudny i jak było wielu klientów na parceli, to gra się zawieszała.
EDIT: heh, Zwierzaki mają najwięcej głosów, a gdy było pytanko (w innym temacie), które dodatki są warte polecenia to wszyscy ZWIERZAKI! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:21. |