![]() |
Odp: Wrażenia z gry
Według mnie jest to NAJLEPSZY dodatek do gry. Oczywiście hobby jest genialne, pozatym jakieś nowe karierki dochodzą i są ładne mebelki do pokoiku dziecka, które uwielbam i z których cały czas korzystam:).
|
Jak dla mnie to bardzo dobry dodatek. Wkurza mnie to że cały czas do mojego sima dzwonią, niektóre telefony odbieram a niektóre nie. Szkoda że pasek hobby spada dość szybko. A ogólnie jest ok. Daję 8/10
|
Bardzo fajny dodatek, miło się gra, a hobby to wspaniała sprawa.
W całej grze tylko trans mnie wkurza. Co to niby ma być? |
To jest pytanie retoryczne? :)
Jeśli nie- trans to stan sima, w którym podczas uprawiania hobby z maksymalnym entuzjazmem ma "zamrożone" potrzeby, które nie spadają ;) |
Wrażenia z gry jakie odniosłam:
na plus: -nowe obiekty są świetne -ubrania no troche kiczowate, ale ok -wiele nowych interakcji pomiędzy simami i przedmiotami -najlepsze kariery -nowe miasto, które bardzo mi się podoba -dobre pomysły na hobby na minus: -wzkaźnik hobby trochę za szybko spada -gra staje się czasami trochę monotonna, ale i tak oki Ocena gry: 7/10 jest bardzo ciekawa, ale i tak nie powala na kolana, bardzo lubię ten dodatek ;) |
Co tu dużo mówić :P Może powiem tyle, że to mój drugi ulubiony dodatek po CPR ;p
|
Spodziewałam się czegoś lepszego po tym dodatku, aczkolwiek dochodzą w miarę ciekawe i fajne przedmioty/interakcje. Ubrania jednak są trochę kiczowate, jak wspomniała Elajza. Ogólnie jest ok, ale mogłoby być lepiej. ;)
|
Gra ogólnie fajna, lecz niektóre ubrania są trochę brzydkie.
|
Gra ogólnie może być, jednakże pan Humble jest wnerwiający, ale daje fajnego kompa :D
|
Jeden z lepszych dodatków do gry, aczkolwiek mało satysfakcjonuje dobrnięcie do końca danego hobby. Droga na szczyt powinna być nieco bardziej urozmaicona, moim zdaniem. Poza tym strasznie coś mało nowych ubrań i fryzur.
Moja ocena: 7/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:33. |