![]() |
Odp: Dom UpadŁych Drzew
No cóż ja nie widziałam
|
Cytat:
|
Fajny dom! Też sobie taki zrobię!
|
Nagrobki należy natychmiast usunąć w trybie kupowania. Ponieważ mogą one po 1 m-ce lub 2, zepsuć grę.
|
Mała, a skąd takie stwierdzenie? :O Gra mogła Ci się popsuć od czegoś innego - wątpię, abyś miała jakieś oczywiste dowody na to, aby to było właśnie przez te nagrobki... Ale skoro tak uważasz, jestem ciekawa czemu :)
|
To, nie było u mnie... Jak Ty już pewnie wiesz, nie mam NŻ, i NS. Grałam, u mojej koleżanki, to były wakacje. Stworzyłam sobie rodzinkę, wampirzą :D, i nie chciało mi się budować domu, więc wziełam D.U.D. Weszłam, zobaczyła te nagrobki, no doba, zostawie. Koleżanka na koniec wakacji dzwoni: Mała, przyjedź! Bo, simy mi nie działają! No, i to były 2 m-ce. A, jak grałam u innej, to wybrałam ten i grała w nim i gra 2 lata. Więc tak dokładnie nie wiem od czego to zależy...
|
Mała, pewnie to przypadek :) Twórcy przecież nie daliby do gry jakiś felernych nagrobków ;)
|
Pewnie tak. No, i "helena" 600 post masz za sobą!
|
Ten temat przeglądałam już dość dawno temu i wydał mi się ciekawy. Jednak nie zdążyłam jeszcze wejść do tego domu. Mam za to coś innego.;]
Grałam sobie w Weronie moją simką, i ponieważ miałam już dla niej ukochanego, użyłam w boolpropie opcji make me know everyone. Okej, jest git, wszystkich zna. Po jakimś czasie umarła jej matka, a ja doszłam do wniosku, że ją wskrzeszę. Użyłam więc kodu unlockcareerrewards. Wzięłam z nagród karier wskrzeszeniomat. Kliknęłam. Pojawiła mi się lista osób, które mogę wskrzesić. Wśród nich byli m.in. Kaliban Kapulet (ojciec Julii Kapulet), rodzice Romea Monteka i jego brata, oraz Liliana Kosmokos, Cecylia Lewus i cała jej rodzina (!). Wskrzesiłam Cecylię za prawie 5000. Kosiarz powiedział, że nie starczy mu na jakąś kosę, i że mój sim nie będzie w pełni kompletny. Okazało się jednak, że simka jest w pełni kompletna, ma wszystko na swoim miejscu.:P Miała nawet wspomnienia (!). Pierwsze, tak jakby była stworzoną simką. Że wprowadza się do nowego domu, potem są zgony członków rodziny i chyba dziadek zapisał jej testament. No, to na tyle. W najbliższym czasie mam zamiar wskrzesić po kolei całą rodzinę Lewusów. Więc jak coś się wydarzy, to editnę. Pozdrawiam.;) EDIT: Doszłam do wniosku, że ŻADEN z Lewusów nie został urodzony w grze. Wszyscy zostali stworzeni w trybie tworzenia rodziny. W dodatku pary, które mają dzieci, prawdopodobnie nie są małżeństwami i nigdy nimi nie były. Swoją drogą, po zmienieniu makijażu i fryzury u Cecylii, jest całkiem urodziwa.;] |
ciekawe... sprawdzę czy u mnie też tak jest...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:39. |