![]() |
Odp: Dziwna opiekunka O_o
ja też ...
opiekunka ( jak się dowiedziałam na własnych doświadczeniach) naprawia wszystkie sprzęty i myje blaty chyba tylko po to aby dzieciom (dziecku) nie stała się jakakolwiek krzywda ... na przykład : masz dziecko i kibel się zatkał, woda się leje, wchodzi dziecko i ... POŚLIZG ... mam nadzieję, że pomogłam... |
a u mnie opiekunki brudza czesto sie zdarza ze wywoluja zbedne pozary;// ale tak to jelsi chodzi o opiekowanie sie dzieci to sie dobrze opiekuja nimi...
|
U nie tylko łazi po domu i nosi dziecko na rękach nawet jeść mu nie daje.
|
Ja zatrudniłam opiekunkę bo miałam laskę i dziecko raczkujące no i ja jestem w pracy od 9:00 - 15:00 i patrzę a opiekunka rzyga do kiblai co 5 min (w naszym życiu ) zamawiała pizze a potem miała depreche. A dziecko brudne pieluchy i cała czerwona higiena i mi zmarło przez tą gupią opiekunkę ...
|
małe dzieci nie mogą umrzeć
mi opiekunki zawsze pieką homary i oglądają tv |
moje opiekunki rzadko się zajmują dziećmi.
|
[QUOTE=fiołek;1176358]małe dzieci nie mogą umrzeć
mi opiekunki zawsze pieką homary i oglądają tv[/Q No jak nie mogą ??? Mogą mi umarło... To może u ciebie jest tak dziwnie. Dziecko może umrzeć kiedy nie jest zadbane. |
Kiedy dziecko nie jest zadbene przyjeżdża po nie opieka spoleczna wiec nie moze umrzec, ja juz tyle razy probowalam usmiercic male dziecko i zawsze opieka przyjezdzala.
|
Kiedy miałałam małe dziecko i moja simka musiała iść do pracy,brałam opiekunkę zawsze była nią Karen Gast, i gdy dziecko płakało to ona nic.
Idzie sobie zjeść, do WC.,ogląda tv. i teraz już tych opiekunek nie biorę ! Bo czasem to takie rzeczy odwalają! że nie mogę! |
Moje opiekunki uwielbiają dawać jeść dziecku kiedy trzeba zmienić pieluchę, a później kładą je do kojca (zazwyczaj wtedy dzieci mają energię na maxa) i hulaj dusza piekła nie ma. Oglądają TV, grają na kompie, kąpią się w basenie, wywołują pożary itp. Mam ich po prostu dość :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:11. |