TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Wasze wymarzone akcesoria... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45596)

Hermione 08.08.2008 20:51

Czy bedzie wiecej akcesorii?Co o tym myslicie?A jesli,to jakie by was interesowaly?

Siemka!
Mam do was takie pytanie:
Czy myslicie,ze bedzie jeszcze jakis Mini-Pack?
A jak tak,to jaki temat by was interesowal?
Pytam z ciekawosci!

Jezeli taki temat juz istnieje,to sorry

ultraviolence 08.08.2008 22:40

Odp: Czy bedzie wiecej akcesorii?Co o tym myslicie?A jesli,to jakie by was interesowa

Magia, magia i jeszcze raz: MAGIA! Jestem nieco wybredna, więc nie wiem czy magiczne przedmioty z Osiedlowego Życia w pełni mnie zadowolą ;) Czuję, że dadzą trzy-cztery rzeczy na odczepnego i na tym koniec, niestety... Ale to tylko moje przeczucia, mogę się mylić :D

Łezka 10.08.2008 15:08

Odp: Czy bedzie wiecej akcesorii?Co o tym myslicie?A jesli,to jakie by was interesowa

to w osiedlowym życiu ma byc magia super

Hermione 10.08.2008 15:09

Mnie to jakies dodatki dla tych malych berbeci:DDodatki ,mebelki,nocniki,zabawki
Cos z magia na sto procent.....
Cos z Harry'ego Potter'a.......z seriali slawnych tez by bylo niczego sobie!
Jakies propozycje na inne?

Hermione 10.08.2008 15:29

Hej ludziska,piszcie cos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chce poznac zdania innych ludzi.......

misterio 10.08.2008 18:05

Hm... moze taki dodatek cos z zycia gwiazd w luksusach...
Moglaby byc w takim dodatku limuzyna, kariera piosenkarki, aktorki, wogole jakies osiedle slawy itp... mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi :P

Koornela 10.08.2008 18:20

Matko!!! Ja nie chce nic o magii :/
To ma bardziej przedstawiać prawdziwe życie, a tu walą jakiąś magie. Bezsens/

Ellie 10.08.2008 18:35

Zgadzam się z Koornelą ^^ Lubię magię (np. w Potterze), ale nie chcę jej w Simsach! Eeeejć!
Jak już, to mogłoby być... tak jak pisze pati. Sims 2 Hollywood =D

shizeR 13.08.2008 15:37

Ja tam myślę że więcej mini-packów nie będzie przynajmniej ja tak myślę

zelkam 13.08.2008 15:59

The sims 2 Wieś (ale taka prawdziwa, typu krówki, koniki, świnki, kury), można hodować zwierzęta, kosić zborze, potem zrobić mąkę, a potem piec chleb. W sumie to byłby raj dla twórców fotostory i videostory.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:17.