![]() |
Odp: Budowa bloku/mieszkań ?
Zdaje sie, ze nie... :rolleyes:
Ale nie jestem pewna... :( |
Czy w jednym bloku może mieszkać więcej niż 4 simowe rodziny?
Czy jest na to kod, albo trick? |
A ja mam taki problem: zrobiłam śliczne mieszkania, ale grze nie podoba się, że każde mieszkanie ma własny ogródek: taras i zielony kawałek terenu, ogrodzony tym wysokim kamiennym płotem (jak w Osiedlu Nadmorskim, jednej z kamienic maxisa). czy grze przeszkadza to, że każde mieszkanie ma ten taras i z niego schody do ogródka? przecież każdy ogródek jest ogrodzony dokładnie... (no i w tym osiedlu nadmorskim też są ogródki)
da się jakoś temu zaradzić? z góry dzięki za pomoc |
Cytat:
Można tylko zrezygnować z fundamentów. I wtedy mieć ogrodzony ogródek :( Cytat:
|
dzięki, bjork. takiej odpowiedzi się obawiałam... a ja tak lubię fundamenty - jest wtedy tak ślicznie! sniff.
|
No właśnie. Mi też bardziej się podobają domki na fundamentach, a tu takie niedopatrzenie ze strony twórców gry :(. Po cichu liczę na nowego patcha.
|
ech, no i mam kolejny problem... (a nie znalazłam takiego wątku, ale może wyszukiwarka mnie przerasta). co mam zrobić, żeby winda działała. próbowałam już umieścić ją na różne sposoby, ale wyświetla się komunikat: sufit jest za nisko. mimo, że na wyższym poziomie nie ma podłogi...
mam nadzieję, że sposób okaże się tak prosty, że załamię się swoją głupotą. XD |
A no właśnie chyba chodzi o to by była podłoga... :P Chyba...
|
@up: NA PEWNO. Jak się nie ma podłogi na piętrze, nigdy nie będzie się dało zbudować windy.
|
sluchajcie a ja nie mam skrzynki na czynsz.. tej takiej powiekszonej wogole jej nie ma i w tych apartmanetach co ja robie i wtych blokach juz w grze.. zainstalowalam latke, usunelam te pliki ktore mi sugerowal CI, weszlam do gry i ciagle tam byla sciagnieta przypadkowo skrzynka na listy, jednak nie moglam jej znalesc przez CI, wzielam wiec i usunelam ja w trybie kupowania, nie mam teraz wogole skrzynek ani jednej ani drugiej, pomozcie bo jzu trace cierpliwosc do tej gry.. chcialabym sobie wkoncu zagrac majac ta powiekszona skrzynke .. pomozcie
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:38. |