TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Głupie pomysły (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46599)

Łezka 18.02.2009 11:34

Odp: Głupie pomysły

Kurczaczek jakoś nie chcę mi się wierzyć, że wrócił Twój sim i miał "trójmnogą" ciążę.
Chyba, że użyłeś jakiegoś hack'a, bo tak to raczej niemożliwe:P.

FrAiSe^^ 18.02.2009 13:39

Ja w Simsach 1 mialam wszystkich takich samych simow bo nie widzialam tych strzalek do zmieniania lowy i ubran xD i wszyscy wygladali tak samo tylko mieli inne imiona -_-'. No i dachu tez nigdy nie mialam prawie :P

K@rolci@ 01.03.2009 17:47

Ja chciałam żeby moja rodzinka miała widok na ogród ale nie przez okna więc zamiast ścian budowałam im ogrdzenia #_# Mi się podobało ale im nie xDDDDD

Ar. 01.03.2009 18:01

Ja gram w simsy już od 8 lat chyba i dokąd nie wyszła "dwójka" nie wiedziałem, że w ogóle da się... kolorować ściany xD I tak moje simy mieszkały w domach w stanie surowym :D:D (swoją drogą dachów też im nie robiłem :P)

Bella Ćwir 05.04.2009 20:38

Ja zrobiłam rodzine 4 osobową i nie znałam kodu maxmotives ani motherlode to wszystkim sie chciało spac a nie mieli kasy a w domu było tylko łóżko i fotel. Jeden spał na łóżku, drugi na fotelu a dwa na podłodze;D

karasss 05.04.2009 20:58

Co w tym dziwnego że nie znałaś tych kodów, przecież można grać bez kodów!

Orzechowo 06.04.2009 14:27

Kiedy byłam początkującym graczem stworzyłam pięcioosobową rodzinę. Kupiłam im taki dom w Dziwnowe z piwnicą (on ma tylko łazienkowe okna). Może kojarzycie ;)
Zostało im się 11 tysięcy no i sobie pomyślałam że są bogaci i nie będę tej kasy na nic wydawać (i tak nie umiałam kupować ani budować- co to za różnica...).
Wiadomo mi było, że simy same się sobą zajmą (wolna wola). Włączyłam tempo x3.
Wszyscy poumierali oprócz simki-mamy. Była kolekcja urn w pokoju :D
A potem już nią nie grałam - wiadomo, duchy...

Nieidealna 06.04.2009 15:47

Cytat:

Napisał Zygzak (Post 863206)
Ja zazwyczaj zapominam dać dachu...i widze to dopiero kiedy sim się rozgląda a jego polecenie to "w moim domu wieje wiatr", jak pada deszcz do domu albo jak widzę meble w okolicy Miłowa :D

Ja tak samo-często,jak buduję jakiś dom,zapominam o dachu i często też o oświetleniu,ale zawsze ,jak chcę wyjść z trybu budowy,to to zauważam.:)

Liv 06.04.2009 16:43

Mój pierwszy dom w ogóle w Simsach (TS1, 2 lata temu) zaczęłam budować od... kolumn :D (bo nie wiedziałam, że najpierw stawia się ściany XD)
Po dzień dzisiejszy zapominam Simom zrobić oświetlenie w domu XD Zazwyczaj się skapnę, kiedy zapada zmrok (mam modyfikacje oświetlenia w grze)- ciemno w domu, muszę włączyć światła, a tu lamp nie ma! :D
I też zdarza mi się nie zbudować dachu :D Albo buduję dom, w pewnym momencie stawiam półściankę, cośtam przez chwilę robię, a potem chcę dalej stawiać ściany. Potem, gdy włączę wysokie ściany wychodzi, że zamiast ŚCIAN mam PÓŁŚCIANKI, bo zapomniałam przestawić :D

Makss99 12.04.2009 08:05

Naklejkowy Dom!!!!!

Kiedyś moją rodziną naklejka zrobiłem BARDZO DZIWNY DACH i nie połączyłem ścian i nie dałem oświetlenia!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:16.