![]() |
Odp: Głupie pomysły
Kurczaczek jakoś nie chcę mi się wierzyć, że wrócił Twój sim i miał "trójmnogą" ciążę.
Chyba, że użyłeś jakiegoś hack'a, bo tak to raczej niemożliwe:P. |
Ja w Simsach 1 mialam wszystkich takich samych simow bo nie widzialam tych strzalek do zmieniania lowy i ubran xD i wszyscy wygladali tak samo tylko mieli inne imiona -_-'. No i dachu tez nigdy nie mialam prawie :P
|
Ja chciałam żeby moja rodzinka miała widok na ogród ale nie przez okna więc zamiast ścian budowałam im ogrdzenia #_# Mi się podobało ale im nie xDDDDD
|
Ja gram w simsy już od 8 lat chyba i dokąd nie wyszła "dwójka" nie wiedziałem, że w ogóle da się... kolorować ściany xD I tak moje simy mieszkały w domach w stanie surowym :D:D (swoją drogą dachów też im nie robiłem :P)
|
Ja zrobiłam rodzine 4 osobową i nie znałam kodu maxmotives ani motherlode to wszystkim sie chciało spac a nie mieli kasy a w domu było tylko łóżko i fotel. Jeden spał na łóżku, drugi na fotelu a dwa na podłodze;D
|
Co w tym dziwnego że nie znałaś tych kodów, przecież można grać bez kodów!
|
Kiedy byłam początkującym graczem stworzyłam pięcioosobową rodzinę. Kupiłam im taki dom w Dziwnowe z piwnicą (on ma tylko łazienkowe okna). Może kojarzycie ;)
Zostało im się 11 tysięcy no i sobie pomyślałam że są bogaci i nie będę tej kasy na nic wydawać (i tak nie umiałam kupować ani budować- co to za różnica...). Wiadomo mi było, że simy same się sobą zajmą (wolna wola). Włączyłam tempo x3. Wszyscy poumierali oprócz simki-mamy. Była kolekcja urn w pokoju :D A potem już nią nie grałam - wiadomo, duchy... |
Cytat:
|
Mój pierwszy dom w ogóle w Simsach (TS1, 2 lata temu) zaczęłam budować od... kolumn :D (bo nie wiedziałam, że najpierw stawia się ściany XD)
Po dzień dzisiejszy zapominam Simom zrobić oświetlenie w domu XD Zazwyczaj się skapnę, kiedy zapada zmrok (mam modyfikacje oświetlenia w grze)- ciemno w domu, muszę włączyć światła, a tu lamp nie ma! :D I też zdarza mi się nie zbudować dachu :D Albo buduję dom, w pewnym momencie stawiam półściankę, cośtam przez chwilę robię, a potem chcę dalej stawiać ściany. Potem, gdy włączę wysokie ściany wychodzi, że zamiast ŚCIAN mam PÓŁŚCIANKI, bo zapomniałam przestawić :D |
Naklejkowy Dom!!!!!
Kiedyś moją rodziną naklejka zrobiłem BARDZO DZIWNY DACH i nie połączyłem ścian i nie dałem oświetlenia!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:16. |