![]() |
Odp: Najlepszy mini pack
Mi sie najbardziej podoba Moda z H&M :) pozniej młodzieżowy styl, rozrywka rodzinna, szyk i elegancja, swieta no i impreza w ogole jest beznadziejna, wlasciwie nic nowego.
|
Szyk i elegancja. Za bardzo ładne meble (na czasie) i dzieła sztuki oraz za luksusowe futra dla simek :D
|
Zdecydowanie Moda z H&M. Boskie ciuchy, przydatne no i dużo ich. Te plaktaty i manekiny, które są ustawiam sobie w domu i od razu ładniej w niektórych pokojach.
|
Moda z H&M wnosi jak dla mnie dużo pozytywu :) W sumie Młodzieżowy Styl też jest w porządku, fajne meble dla nastolatków.
|
Zagłosowałam na "Szyk i elegancję". Od początku mi się podobał i bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, gdy przejrzałam, co tam jest nowego. Ciuchy są naprawdę bardzo luksusowe.
|
Moim zdaniem, każde akcesoria coś w sobie miały. np. na świeta ma fajne dodatki, moda z h&m ładne ciuchy, a młodzieżowy styl ponoc fajne ubrania dla nastolatkow. także mi jest ciezko wybrac najlepsze.
|
Świąteczny jest najlepszy =D
Nie ma to jak Mikołaj wkońcu :D |
Zastanawiałem się nad "Młodzieżowym Stylem", ale H&M lepszy ;)
|
Młodzieżowy styl czy moda H&M
Wiem że były podobne tematy ale mam prośbe możecie mi powiedzec co jest lepsze Młodzieżowy Styl czy H&M bo piszecie o obydwó mini packach że są super wieć nie wiem który jest lepszy :/
|
Odp: Młodzieżowy styl czy moda H&M
Według mnie o 100% Młodzieżowy Styl...
H&M- nie korzystam, chociaż mam...czasami ubrania... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:41. |