![]() |
Odp: Spełnione cele życiowe
Ja raz zaszalałam i spełniłam simce pragnienie "mieć szóstkę dzieci". Zawsze podczas ciąży kazałam jej jeść sernik - żeby było szybciej, rzecz jasna. Trzy razy urodziła bliźnięta i po krzyku - cel osiągnięty! :)
|
Cytat:
|
helena- dzięki za radę, ja zawsze robiłam bachory pojedyńczo xD
|
To zależy.
Jak chcę,żeby mój sim miał platynową aspiracje to spełniam je ale tylko te o najwyższych szczeblach karier. |
Cytat:
|
Kiedyś spełniłam : 6 dzieci wychodzi za mąż xDD Ale strasznie męczące to było i potem znudziło mi się kierowanie tą rodziną.
|
Mi raz się udało spełnić cel życiowy. I racja... Ma się platynową aspirację do końca życia. Ale to też troche bez sensu. Skoro już spełnisz to się nie opłaca spełniać czegoś innego więc po co dają nowy cel życiowy? :/
|
emila454 - żeby nie było pustego okienka i żeby gra się nie nudziła ^^
Mam już NS i czasami spełniam cele. Do tej pory udało mi się spełnić kilka szczytów karier, urządzić złoty jubileusz i ukończyć studia z wyróżnieniem u 3 dzieci. To ostatnie jest trochę dziwne, bo ten sim miał tylko córkę, ale jako dzieci zaliczyły się też bliźniaczki Przyjemniak. :D |
Ja spełniam tylko cele życiowe typu ''osiągnąć szczyt kariery.....''
Nie spełaniam natomiast pozostałych typu ''mieć 10 dzieci'' ,''6 dzieci bierze ślub'' bo poprostu nie chce mi się tego robić :) |
czasami. jak jest jakies łatwe to tak, a jak trudniejsze - to nie ;D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:56. |