TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Spełnione cele życiowe (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48213)

ultraviolence 25.05.2009 18:29

Odp: Spełnione cele życiowe

Ja raz zaszalałam i spełniłam simce pragnienie "mieć szóstkę dzieci". Zawsze podczas ciąży kazałam jej jeść sernik - żeby było szybciej, rzecz jasna. Trzy razy urodziła bliźnięta i po krzyku - cel osiągnięty! :)

Invidia Semper 25.05.2009 19:08

Cytat:

Napisał Dziurawiec_Skąpolistny (Post 1029135)
Ja właśnie niedawno spełniłem cztery cele życiowe: "Dożyć do złotego jubileuszu", "Rozwinąć maksymalnie 7 umiejętności" razy 2 i jeszcze "Zostaję Wcielonym Prawem".

Mi w życiu nie udało się dojść do szczytu kariery prawo =p Ale lubię właśnie osiągać szczyty karier, rozwinęłam też 7 umiejętności i miałam 20 kochanków(ściągnęłam "łatwe łóżko" i ustawiłam na parceli, gdzie jest dużo 'miastowych';])

zelkam 26.05.2009 14:01

helena- dzięki za radę, ja zawsze robiłam bachory pojedyńczo xD

Remus Lupin 26.05.2009 14:41

To zależy.

Jak chcę,żeby mój sim miał platynową aspiracje to spełniam je ale tylko te o najwyższych szczeblach karier.

Makss99 28.05.2009 20:28

Cytat:

Napisał surczak (Post 1004548)
o, świetny cel. jeszcze fajniejszy niż osiągnięcie szczytu kariery. :D
mi się jeszcze taki nie trafił...

nawet to łatwe było...teraz mieszka(mieszkała)z mężem,z którym na studiach się poznała,a na wakacjach pobrała:)

Anusia 10.06.2009 20:13

Kiedyś spełniłam : 6 dzieci wychodzi za mąż xDD Ale strasznie męczące to było i potem znudziło mi się kierowanie tą rodziną.

emila454 29.06.2009 20:02

Mi raz się udało spełnić cel życiowy. I racja... Ma się platynową aspirację do końca życia. Ale to też troche bez sensu. Skoro już spełnisz to się nie opłaca spełniać czegoś innego więc po co dają nowy cel życiowy? :/

Ritty 30.06.2009 11:51

emila454 - żeby nie było pustego okienka i żeby gra się nie nudziła ^^
Mam już NS i czasami spełniam cele. Do tej pory udało mi się spełnić kilka szczytów karier, urządzić złoty jubileusz i ukończyć studia z wyróżnieniem u 3 dzieci.
To ostatnie jest trochę dziwne, bo ten sim miał tylko córkę, ale jako dzieci zaliczyły się też bliźniaczki Przyjemniak. :D

Angelka_96 30.06.2009 16:27

Ja spełniam tylko cele życiowe typu ''osiągnąć szczyt kariery.....''
Nie spełaniam natomiast pozostałych typu ''mieć 10 dzieci'' ,''6 dzieci bierze ślub''
bo poprostu nie chce mi się tego robić :)

cherrie 27.11.2009 19:05

czasami. jak jest jakies łatwe to tak, a jak trudniejsze - to nie ;D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:56.