![]() |
Odp: Simy by Aya :}
Marika jest b.ładna. Ciekawe rysy twarzy, ogolnie podoba mi sie. :D
|
Marika - Piegi wyglądają sztucznie, dodatkowo broda ma takie coś co moim zdaniem jej nie pasuje i schowałabym te wystające kości żuchwy(?) Hmm..wydaje mi się, że zdjecie robione jest lekko z dołu, co też imo psuje wrażenie. Ale za to ma śliczne oczka i bardzo fajny nos < 33
|
Pamela, masz rację, nie mam teraz moda na camerę i ciężko mi ją dobrze ustawić ;/ I jak teraz się przyjrzałam: masz rację co do brody ;) I co do nosa: też mi się podoba :D
Dziękuję za komentarze ;) |
Marika - jak już zostało wspomniane nie podobają mi się u niej piegi i za bardzo kwadratowa szczęka.
Podobją mi się natomiast usta (błyszczyk rzecz jasna też :D) i oczy. Nosek nadaje tej twarzy nieco dziecinny charakter ;) |
Marika ma trochę kwadratową szczękę, poza tym ładnie wygląda, fajna prezentacja.
|
|
Facet jest ABSOLUTNIE IDEALNY!
Brawo, Aya <33 |
Facet mi się nie podoba.
Ale Pandora jest PRZECUDOWNA <33 |
Vittorio jest piękny, ma cudowne oczy i męskie rysy twarzy :) Natomiast Pandora to nie typ ślicznotki, ale wyglada na bardzo interesującą i szaloną dziewczynę :)
|
U faceta podobają mi się rysy twarzy, szczęka i kosci policzkowe - super.
Dziewczyna ma swój styl, fajnie wygląda ale nie podoba mi się nos (za gruby) i usta (za szerokie). |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:44. |