TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Hannah Montana (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50295)

Katara 14.04.2009 10:00

Odp: Hannah Montana

Dziękuje wam bardzo za kometnarze.
Giovánni- Spoko są niektórzy ludzie, którym się to podoba a są tacy którym się niepodoba

aluminium. 14.04.2009 10:06

Jak dla mnie to jest OK.
Miło sie czyta, ale mogło by być troszkę więcej zdjęć :)
Pisz dalej :]

PS.Tylko mógł byś ściągnąć jakieś włosy Hanny i wtedy wyglądałaby trochę lepiej.

sympathique. 14.04.2009 10:31

Bardzo mi się podoba to FS :D Czasem oglądam Hannę Montanę dla śmiechu xd

To FS też fajne, 9/10

Panna Lawenda 14.04.2009 10:42

nudne i napisane w dziecinny sposob.
sorry, nie podoba mi sie.

niepokorna 14.04.2009 10:47

Cytat:

Napisał Damek (Post 999235)
Niepokorna-Wkurzyłem się.....pisze, że fabułe, odcinki pisze sam!!...a nie biore z serialu.A szyby wentylacyjne są w niektórych blokach

offtop:
KAŻDY autor, BEZ WYJĄTKU (!) musi być przystosowany na KRYTYKĘ.
nie wiem, nie ogldalam calej tej hany montany czy jakos tak -> ale z reklam w kinie widzialam, ze szatynka idzie na casting i spiewa. kupuje sobie blond peruke i jest gwaizda.

faktycznie, nie sciagane z serialu.
pozdrawam.

i radze poczytac cos ambitniejszego
/offtop

Kejt24 14.04.2009 10:58

No to tak.
Po pierwszym odcinku jeszcze się powstrzymałam, żeby coś napisać. Trochę za dużo jadowitych słów mogło paść ;)
A teraz tak:
Po pierwsze nie lubię pani Miley C. vel. Hannah Montana. Ale to pomińmy.
Dla mnie w Twoim fs dzieje się za dużo, za szybko. Błędów nie wypominam, wezmę pod uwagę wiek.
Może spróbujesz trochę poopisywać uczucia dziewczyny? :) Jak czuła się, kiedy ktoś zabrał kota, kiedy patrzyła na swoich fanów, kiedy śpiewała, kiedy fotograf robił jej zdjęcia... Spróbuj postawić się na jej miejscu, a swoje odczucia przenieść do opowiadania :)
Co do dodatków: jak dla mnie skoro nie chcesz, to ściągać nie musisz. Aczkolwiek warto tez trochę pokombinować nawet z maxisowymi postaciami ;) Postarać się, żeby były podobne do swoich pierwowzorów.
Wierz mi, że się da - koleżanka zrobiła Angele Merkel bez dodatków, bardzo podobną :D

Nie ocenię :) Ale wierzę, ze będzie dobrze.
P.S. Niepokorna, wybacz - idę już do Ciebie komentować :D

Katara 14.04.2009 10:58

niepokorna-To jest wzięte z jej prawdziwego życia a nie z serialu...

Słodka Ślicznotka 14.04.2009 13:13

mi się podoba chociaż troszkę za mało zdjęć :) tekstu też troczę mało ale może być
no i co tu dużo mówić fotostory mi się podoba więc nie zważaj na te złe komentarze chociaż to one motywują do pracy...

Aya de Chat 14.04.2009 13:23

Cytat:

Napisał niepokorna (Post 999912)
offtop:
KAŻDY autor, BEZ WYJĄTKU (!) musi być przystosowany na KRYTYKĘ.
nie wiem, nie ogldalam calej tej hany montany czy jakos tak -> ale z reklam w kinie widzialam, ze szatynka idzie na casting i spiewa. kupuje sobie blond peruke i jest gwaizda.

faktycznie, nie sciagane z serialu.
pozdrawam.

i radze poczytac cos ambitniejszego
/offtop

Wydaje mi się, że chodziło mu o to, że konkretne wydarzenia nie pochodzą z serialu. A otoczka jest z serialu, czy tam jej normalnego życia,{ nie wiem }, bo przecież pisze o konkretnej, medialnej osobie. Tyle.

Iminashi 14.04.2009 17:00

Odcinek 1: Szczerze? Nudny. Mógłbyś opisać ciekawiej i wolniej całą akcję żebym miała czas się w to wciągnąć...
Odcinek 2: Dziwne, że na początku odcinka ona jest gwiazdą, ale w pierwszym jeszcze nie była. Faktycznie, poprawiły się zdjęcia.

Samej panny Montany nie lubię, ale nie będziemy dyskutować o gustach, prawda?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:49.