![]() |
ta galazek uśmiercanie to jest to:P
|
soory ze sie wtracam, ale jak sie podpisuje kontrakt lub cos takiego (podobno przez telefon...)???? wrazie czego, mam po angielskiemu... bylabym wdzieczna za podanie mi rady
|
tzreba zjrzeć do brukowca który gazeciara dostarcza razem ze starą gazetą :P
|
aaa dzieki sproboje :]
|
dobra wszycho swietnie, ale wiecie co?? w jeden dzien zrobilam w sumie (mam po angielsku) : swimwear, winterwear, add print (lub cos takiego), swimwear, winterwear, add print.... i nie dostalam zadnej gwiazdki ( nie mowiac o polowie gwiazdki) ludzie, co sie dzieje? zawsze ruda i siwek byli zadowoleni, a ja siedze przy dwoch gwiazkach, nie mogac sie ruszyc dalej!! pomocy!!
-------- aaa juz wiem... porzebni mi sa dwaj przyjaciele wsrod gwiazd... |
diamencik post pod postem! Nie lam regulaminu! Trzeba bylo zedytowac jeden z tych postow albo skasowac oba!
No ja tez gram sposobem kornelii i gram juz gdzies moze 15 dni? Nie wiem :P. Najgorszy jest wybieg. Nie cierpie tego faceta i tej babki oni maja jakas epilepsje tak skacza :P. A mi sie stalo cos dziwnego - babka mnie ochrzanila, mialem nad glowa gwiazdke i minus i...zyskalem 4 gwiazdki :D:D:D. Istny lol ale to korzysc dla mnie nie musze sie juz z nia meczyc, nagrywam fajne teledyski i zarabiam kupe kasy :P P.S Cornelia cos ty tam pisala zeby nagrywac 6 teledyskow dziennie!? Ja nagrywam 4 i wtedy moj Sim jest padniety, ma komfort na skraju wytrzymalosci (juz zaczyna sie drzec o kanape i telwizor) a sprzedaje Sima przed kaZdym wyjazdem do dzielnicy showbiznesu :roll: |
no to może by ktoś napisał jak zdobywać te gwiazdki,bo ja mam 0,5 i nie wiem co dalej:[ help:odpiszcie na maila:[email protected] :(
|
nie zalamuj mnie :) przeciez w tym temacie jest ten sposob opisany przez Cornelie :D
|
kim jest ruda i gdzie ona jest???? :blink: <_< :o odpiszcie na adres maila:[email protected]
|
dobra-luzz-znalazłam tą,,rudą-krowę'',ale...zdobyłam tą gwiazdkę-nad głową simki ukazała mi sie gwiazdka,ale mimo to w pracy mam 0,5 dlaczego tak jest?? :huh:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:03. |