TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   20 złotych zasad forum (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50357)

Swistaq 18.04.2009 15:25

Odp: 20 złotych zasad forum

Jakby traktować te zasady poważnie to ja się chyba nie nadaję na usera tego forum :P Fajnie zaobserwowana rzeczywiśtość forum swoją drogą :P

kubuss 18.04.2009 15:38

Aya de Chat - przepraszam za chwilę usunę wszystkich tych, których nie znam ...
"Odziera przyjaźń z dostojeństwa, kto jej szuka dla korzystnych możliwości."
14 zasada do Ciebie pasuje: wyśmiewaj, krytykuj, prowokuj.

@edit. Grace nie chodzi mi o to żeby mieć 123456789 znajomych, po prostu jak mnie ktoś zaprasza to przyjmuję, bez żadnego tam dochodzenia

Aya de Chat 18.04.2009 16:00

Cytat:

Napisał kubuss (Post 1002946)
Aya de Chat - przepraszam za chwilę usunę wszystkich tych, których nie znam ...
"Odziera przyjaźń z dostojeństwa, kto jej szuka dla korzystnych możliwości."
14 zasada do Ciebie pasuje: wyśmiewaj, krytykuj, prowokuj.

ej, ej, to znaczy że jesteś przyjacielem wszystkich których masz w znajomych ? O_o Spoko :D

"14 zasada do Ciebie pasuje: wyśmiewaj, krytykuj, prowokuj." Jakiś cel w życiu trzeba miec :)

Cytat:

Napisał Rocket (Post 1002924)
co sie czepiasz, wrażliwy jest. może w przyszłości zostanie wolontariuszem w Senegalu albo będzie pracował w czerwonym krzyzu? a ty od razu wyśmiewasz...

:(

vivien 18.04.2009 16:20

Cytat:

Napisał .error (Post 1002609)
zreszta nvm, ciekawa komedia, popokazujcie jeszcze troche, jacy to jestescie fajni itd itd itd. to nawet lepsze niz kroliki.

dzieki, zawsze sama z siebie wiedzialam ze jestem zaje:)sta, ty mnie teraz tylko utwierdzilas w tym <3

ja akceptuje tylko tych, z ktorymi chociaz pare razy pogadalam i ich 'znam'.

Cytat:

Napisał niepokorna
lepiej miec duzo znajomych, z ktorymi mozna pogadac, niz wieczne narzekanie w marudniku, czyz nie? ; )

czyli skoro pisze w marudniku, to odrazu znaczy ze nie mam znajomych? :<
och nie, wydalo sie, ze jestem nolajfem :<<<<

wuSs 18.04.2009 16:36

nie chce mi sie was czytac, ale czuje, ze jest smiesznie.
ha-haha!!

szczerze mowiac do zasad dodalabym "Nadmierne stosowanie ironii, a przede wszystkim sarkazmu". prawie wszyscy stosujemy, a gros osob robi to w jakis irytujacy i nudny sposob.

pierwsza 20 jest dobra, chociaz nie wszystkie punkty pasuja na to forum.

Żuber 18.04.2009 18:15

Swoje 2 grosze też dorzucę!
Na każdą zaczepkę/prowokację należy odpowiedzieć jeszcze wredniejszą zaczepką/kontrprowokacją!
Kończenie dyskusji w sposób pokojowy, dyplomatyczny jest nie trendy, lepiej zrobić wielkie bum, by być zauważonym.

beliel 18.04.2009 19:25

oo, jeszcze nalezy dodac, iz niektorzy za wszelka cene staraja sie udowodnic, ze maja multum znajomch/przyjaciol/whatever (oczywiscie w przeciwienstwie do kogos, z kim np. sie 'kloca') i nie prowadza 'nolife'owego' zycia mimo, ze spedzaja na tym forum wiekszosc dnia (jak nie cale dnie, bardzooo czesto tutaj niektorych widze) =d

w sumie pare punktow jest naprawde trafnych

Ellie 19.04.2009 09:07

Cytat:

Napisał beliel (Post 1003199)
mimo, ze spedzaja na tym forum wiekszosc dnia (jak nie cale dnie, bardzooo czesto tutaj niektorych widze) =d

no i co z tego, że ktoś spędza większość dnia na forum ? :d

incognito 19.04.2009 11:24

nie umiesz czytac?
Cytat:

Napisał belielka
staraja sie udowodnic, ze maja multum znajomch/przyjaciol/whatever (oczywiscie w przeciwienstwie do kogos, z kim np. sie 'kloca') i nie prowadza 'nolife'owego' zycia

powyzsze, spedzaja tu cale dnie a i tak udaja zachlysnietych prawdziwym zyciem ;p a takich osob jest cala masa tutaj.
beliel nie czepia sie samego siedzenia tutaj caly dzien, tylko udawania ze jest inaczej.

Ellie 19.04.2009 11:30

Cytat:

Napisał incognito (Post 1003545)
nie umiesz czytac?

powyzsze, spedzaja tu cale dnie a i tak udaja zachlysnietych prawdziwym zyciem ;p a takich osob jest cala masa tutaj.
beliel nie czepia sie samego siedzenia tutaj caly dzien, tylko udawania ze jest inaczej.

okej juz rozumiem - sory :d

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:06.