![]() |
Odp: Maja Story ----> 18+
Wow, w ostatnim odcinku jaki dokładny opis...:D. Bardzo fajnie:).
|
Cool opowiadanko, ciągęło mnie, bo pisało +18, odcinek bardzo fajny, nie opuściłam żadnego słowa, nie jak Livcia, chodziaż mam tylko 11 lat, ale co tam:) 10/10
Edit: masz mojego 20 posta:) |
Dzięki za komentarze :)
Którego zdjęcia nie ma? Bo ja jak otwieram mam wszystkie.....:/ Jeśli chodzi o włosy.....w szpitalu jarzeniówka dała się we znaki...a to zdjęcie gdzie matka siedzi tyłem to jest takie bardziej przyciemnione, dlatego włoski ciemniejsze się wydają ;) Liv.....to wszystko nie będzie takie proste jak się wydaje... |
Szóstego.
Nie podejrzewam, ze to miałoby być tak z górki, no ale... właśnie jak? |
Podejrzewam, że zdjęcie nr 6 usunął moderator.....ze względu na cenzurę.....więc nie będę go wstawiała.
|
Cytat:
Widać wyraźną poprawę w opowiadaniu. Może sceny łóżkowe to nie mistrzostwo świata, ale i nie badziewie. Odcinek 'przejściowy' czyli nic ważnego z niego nie wynika, poczekamy do następnego. |
Invidia matka Mai jest już kobietą po 50-tce, stąd jej wybuchy gorąca :) To po prostu menopauza ;)
|
Cóż, tego zdołałam się domyślić, w końcu jestem bestią inteligentną, jednak tak zbudowane zdanie wygląda przekomicznie.
|
Krótki odcinek i w ogóle jekies takie to dziwne
|
Zaczepisty odcinek :)
nareszcie coś się dzieje, jakieś sceny erotyczne (oczywiście jam nie erotoman:rolleyes:) Aczkolwiek nie otwiera mi się zdjęcie... w punkcie kulminacyjnym i dlatego jestem zła >.< Ogólnie rzecz biorąc chociaż odcinek krótki, to całkiem ciekawy :) 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:38. |