![]() |
Odp: Pierwsze Spojrzenie
Ja najpierw zrobię sobie taką extra chatkę przy plaży... Zrobiona z drewna, 2 piętra :D Będzie extra... Wejdźcie sobie na tą stronkę z TS3 - www.simstown.pl Znajdziecie tam dużo filmików z autorami TS3 i mówią co tam będzie można robić :D
|
A ja będę ingerowała! Kasia to pokojówka, nie ma w sobie za grosz klasy Belli. Może być co najwyżej jej służącą... ;) A ja najchętniej zaczęłabym od produkcji własnego otoczenia, bo mam stare przyzwyczajenia do trzymania "swoich" osobno. I teraz będzie mi pod niektórymi względami smutno. Ja gram w Simy właściwie od początku. Ale w jedynce nie miałam nigdy cierpliwości, żeby odchować dzieciaka od kołyski do dorosłości, a co dopiero, żeby mi się jakieś zaawansowane pokolenia utworzyły. W dwójce za to, zaczynałam w kółko od nowa bo nie mogłam patrzeć na starość i śmierć moich ulubionych ludzi. Teraz będę musiała na to patrzeć i na to pozwolić... cry
|
no coz ja tam sie do tego przyzwyczailam wiec mi to sie nawet podba ze sa nowe pokolenia
|
Cytat:
|
A mi się wizja ciągle zmienia, bo teraz sobie pomyślałam, że chyba także będę najpierw ingerowac w życie maxisowych rodzin. Bo skoro są młodzi, to czemu mam ich nie wykorzystac? (bez kojarzeń xD)
Tymi Simami będę mogła pograc tylko raz, za to Simem czy Simką stworzoną przeze mnie mogę pograc w każdej chwili :) |
Ja na pewno chcę być przy porodzie Jokasty. Wyślę ją na poród do szpitala. Mam nadzieję, że nie urodzi córeczki.... A w ogóle, to ciekawe, czy nadal będzie można ingerować w płeć dziecka. W dwójce to jest tak, że jak się gra uprze na którąś płeć to będą się rodzić całe serie chłopców lub dziewczynek.
|
Oby, oby. Inaczej wszystkie plany grania zgodnie ze scenariuszem, legną w gruzach... Chyba, że twórcy specjalnie "zaplanowali" ciąże tych postaci tak, aby narodziło się to, co potrzeba (trochę głupio się wyraziłam, ale mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi :D). Tj. Skoro na świecie jest już Bella (a jak wiadomo z TS2, miała ona jeszcze brata Michała), to może Jokasta rzeczywiście urodzi syna i nie będzie można tego w żaden sposób zmienić?
EDIT: Anie_1981: Wyślij ją na rowerze XD |
Cytat:
|
Ten rowerek to niezła myśl. Będzie ubaw po pachy! :) Ciekawe czy wróci do domu z dzieckiem też na rowerze...
|
Zauwazylam juz te niezgodnosci w czasie w Sims 3.
Kasia zostanie pokojówka bo jej Mama, Tamina Zavarez tez jest. W dodatku ma siostre i jest... mulatka. :D Zaraz dam linki do jej rodziców. EDIT: Jej Mama: http://sims.wikia.com/wiki/Tamina_Zavarez Tata: http://sims.wikia.com/wiki/Charles_Langerak Warto dodac ze pisze ze Tamina jest jego pokojówka, i ma romans z innymi goscmi! B) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:06. |