![]() |
Odp: Wasze recenzje
Jeżeli ktoś lubi kontrolować swoje rodzinki, to faktycznie nie spodoba mu się ta opcja. Są też tacy co grają jedną rodzinką, zrobią inną i chcą, żeby sama się sobą zajęła. :) Z drugiej strony ciekawe to musi być, wchodzisz do jednej rodziny, a tam małżeństwo rozbite, córka w ciąży itd. :) Różne rzeczy się mogą stać. ;]
|
Czemu, fajnie, że jest ta opcja, bo np moja simka była kiedyś emerytką a jej matka w kwiecie wieku.
|
@up. DOKLADNIE, mnie tez to wkurzalo
ja ogolnie mam pozytywne wrazenia z 3 oprocz superwolnego czasu |
Cytat:
Mnie osobiście strasznie męczyło w TS2, że wszystkie simy, którymi się nie zajmowałam stały w miejscu, tak więc to, że w TS3 wszyscy się starzeją, a do tego żyją jak chcą, bardzo mi się podoba. |
do bigkar mi chodziło ogólnie o to, że w tym katalogu, do którego ktoś podał linka w ogóle nie było żadnej szafy, więc wydaje mi się, że nie maw nim pokazanych wszystkich przedmiotów z TH3 . :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Osbiscie uwazam ze starzenie sie simow bez naszej ingerencji jest ciekawe , a jak ktos powiedzial ze obawia sie iz drugi sim z kims innym zalozy rodzine to , to wszystko tak szybko sie nie dzieje! wiec bez klopotu. Mi pasuje ta opcja , tak samo ze nie musze czekac az niemowlak czy male dziecko osiagnie full zakres np. 5 dni tylko po 3 dniach moge kupic tort i kazac mu zdmuchnac swieczki. Jestem zadowolona z gry i koniec z czekaniem az sie zaladuje parcela inna wystarczy pare sekund i juz!
|
A mnie wkurzyło ostatnio, że mój gość już na 7 czy 8 stopniu kariery policjanta sam zrezygnował z pracy jak grałem inną rodzinką hehe...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:34. |