![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Klikasz na dowolny punkt w mieście i wybierasz opcję "podbiegnij truchtem", czy coś w tym stylu.
|
aha (:
dzięki. aha - czy u was mieszkania też są takie ciemne? ed. a jak rozpoznać czy simka jest w ciąży? bo starali sie o dziecko, byla jakastam melodyjka, ale potem patrze - a tu mozliwosc psotarania sie o dziecko 2 raz. jakby byla w ciazy to by to przeciez zniknelo... |
Czy po wyborze cech charakteru sima, można jakąś zmienić w trakcie gry?
|
Ellie moja simka była w ciąży, miała już poranne mdłości i wymioty, a opcja postaraj się o dziecko nadal była dostępna. Albo więc jest to jakiś błąd, albo tak już jest. W sumie to nawet logiczne, jak w życiu ;)
magda_kaulitz ślub można wziąć po zaręczynach klikając jednym simem na drugiego i wybierając odpowiednie opcje. O urządzaniu wesela pisałam tutaj. Searle można kupić jakąś nagrodę za punkty życiowe. Nie testowałam jej jeszcze więc dokładnie nie wiem na czym to polega. |
Cytat:
Nie jestem pewien, ale niechcianych cech można chyba oduczyć za pośrednictwem innego sima, klikając na nim wtedy i wybierając opcję "Nie rób tego!", czy jakoś tak... |
a ja mam pytanie, gdzie zapisuja sie zdjecia, ktore zrobie przyciskiem 'c' ;p ?
|
Cytat:
|
A jak ogólne wrażenia z gry?;) co wam się najbardziej podoba? Grafika w porządku? postacie wyglądają lepiej?
|
Cytat:
A teraz coś z zupełnie innej beczki ... czy ktoś widział w grze simy prezentowane na stronie głównej? Zack, Marcela, Travis Chase, Brianna, Liam O'Dourke oraz oficer Roscoe zostali zaprezentowani tak, jakbyśmy mięli nimi grać. Tymczasem szukałam i nie widziałam w Sunset Valley żadnego z tych simów. No i ponawiam pytanie ... czy komuś jeszcze zaginęła rodzina? Aguncja polecam temat "Wasze recenzje". |
dzięki
Takie śmieszne pytanie jeszcze? czy ta simka jest do wyboru w "gotowych" simach? Nie chciałam tracić czasu jak będę miała grę na tworzenie jej a bardzo mi się podoba:) http://simy.focus.pl/up/games/the_sims3/15.jpg |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:26. |