![]() |
Odp: Kto gra w simsy 1 ?
Cały czas gram w jedynke ;p Grałam w TS2 ale dla mnie to jednak nie to samo, to chyba przez sentyment.
|
Ja od zawsze jestem wierny TS1. Dwójka mnie wkurza, gdyż oferuje zupełnie odmienny styl rozgrywki, niż to, do czego przywykłem. A TS3... Nie miałem zbytnio kontaktu i jakoś mnie doń nie ciągnie.
Teraz właśnie przeżywam 'życiowe przełamanie' i zajmuję się instalacją dodatków z neta. ;p Zobaczymy, może jakiś domek niedługo tu wrzucę. |
Grałem w jedynkę ze dwa miesiące, a potem odkryłem dójkę. To właśnie sprawiło, że nie poznałem tej gry do końca. Na przykład nie miałem okazji wypróbować żadnego dodatku. Ale i tak miło wspominam tę część gry ;)
|
Zdarza mi się teraz grać od czasu do czasu :)
Ale i tak bardziej lubię dwójkę :P To zapewne dlatego, że dłużej w nią gram i się przyzwyczaiłem :P |
oj pograł bym sobie w dwójkę, ale mam problem z czerwonymi ścianami, a nie mam kasy na nowy laptop, a dziś grałem w jedynkę zrobiłem domek dla jakiejś rodzinki pooglądałem pozostałe domki i już mi się nie chciało grać dalej, spać mi się chcę :) (wiem,że jest już 11 :)
|
ja gram simsy 1 nadal jakoś najlepiej mi się gra mam dwójkę i jakoś mnie nie wciągnęła mam wszystkie części ts 1 i jest fajnie
|
Ojj , ja w jedynke prawie wgl. nie gram. Czasem z sentymentu ją włącze ale po pół godzinie grania mam dość :) Przyzwyczaiłam się do 2. ;)
|
ja nigdy jedynki nie posiadałam, gdyż zaczęłam grę od ,,2"
|
Ach jedynka... Posiadam nadal oryginalne płyty z tamtych czasów... Aż dziwne, bo uu mnie wszystko ginie po dwóch tygodniach xD
Gram nadal, odkąd mam grę. Chyba nigdy mi się nie znudzi xD Ostatnio zainstalowałam dwójkę, i jakoś dziwnie mi się tam poruszać, przyzwyczaiłam się już do jedynki :P |
No ja też gram:D Czasami jak mam zły humor to zabijam simów:P No i też mam tam dużą rodzinkę "pokoleniową" - oni się wgl nie znają XD Mają wielki cmentarz ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:18. |