![]() |
|
Odp: The Sims 3 - Porady (FAQ)
Najlepiej to graj sobie inną rodziną na innym save (czyli wybierasz nową grę) :) tylko że oni wtedy się nie spotkają ;p
|
Ewentualnie wyłącz starzenie się, a w swojej rodzince co jakiś czas (możesz według tego co paski wieku u Simów wskazują) rób urodziny ;)
Czyli de facto jakie są programy dla ts3 do tworzenia własnych mebli i innych elementów wyposażenia? |
Po co przełączać pomiędzy rodzinami skoro można grać na kilku zapisach? ;)
|
Cytat:
:| |
Narutomanowi chodziło o to co Wanilsze - jedna rodzina = jeden zapis. Ale wtedy poszczególne rodzinki które stworzysz nie spotkają się ze sobą.
W twoim przypadku przydałoby się albo właśnie starzenie i postęp historii wyłączyć, albo każdorazowo przy zmianie rodzinki powinnaś przenosić tą, którą przestałaś grać, do biblioteki. Tyle tylko, że rodzina przeniesiona do biblioteki traci wszelkie znajomości jakie zdobyła w mieście (rzeczy w plecaku, bądź domu, zostaną, pod warunkiem, że ich nie wykasujesz) Czyli de facto jakie są programy dla ts3 do tworzenia własnych mebli i innych elementów wyposażenia? |
Cytat:
http://www.simprograms.com/the-sims/...ckage-editors/ Do wyboru, do koloru - naprawdę jest w czym wybierać :) Mam nadzieję, że to się komuś przyda. |
Postanowiłem wrócić do TS3, oczywiscie z modami. Jakies ciuchy, wlosy, oczy(moj fetysz). Zrobiłem tak jak w poradnikach, tylko pamiętam, że jakiś plik się dodatkowo ściągało z internetu i wklejało do każdego dodatku jaki się posiadało(nikt o tym nie wspomina w tych poradnikach), a coś z Dokumentów/EA/TS3 się usuwało... Znajdzie się ktoś kto mi pomoże?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:11. |
|