![]() |
Odp: Cechy Simów
a ja doszlam do wniosku, ze wrecz kocham kleptomanow <3
ta opcja "zwin cos" jest boska |
Czy cechę "urodzony kucharz" można przyznać dziecku kiedy z małego dziecka przeradza się w dziecko szkolne? 3 razy przeszukiwałam listę i nie było tej cechy, a w tym programie do robienia simów na bank była.
|
Przy dwóch pierwszych zmianach grupy wiekowej (niemowlę-małe dziecko, małe dziecko-szkolne dziecko) nie ma wszystkich opcji. Tak samo dziecko nie może "unikać zobowiązań" albo "nie lubić dzieci". Musisz poczekać, aż dorośne do nastolatka :)
|
Ellie - jeżeli lubisz mieć kolekcję koszy na śmieci to kochaj kleptomanów... Ja osobiście kradnę TYLKO wtedy, gdy upewniam się, że w pobliżu nie ma ŻADNEGO kosza na smieci xD
|
Mól kleptoman preferuje ławki. Mogłabym strzelić koło domku drugi park. Może każdy lubi kraść co innego? W zależności, z jakimi cechami połączyłaś kleptomana?
|
Cytat:
Moi zawsze się rzucają na coś lepszego :P krzesła, ławki, stoły, lustra, różowe flamingi, oświetlenie, obrazy, itp. Nawet raz jak byłam na cmentarzu to mój sim zwinął pomnik. Jedyne co mi przeszkadza u kleptomanów to, to że ta opcja nie zawsze jest dostępna, no i po kilku razach w jednym miejscu też już nic nie moge zabrać. Ostatnio sprawdziłam "brak poczucia humoru", opcja zanudzaj na śmierć fajnie wyglądała, jakaś simka padła na ziemie i spała przez chwile, początkowo pomyslałam że może była tak zmęczona, ale jak dałam to na innym simie też tak zrobił. A tak, to ta cecha nie jest zbyt fajna. |
A mój tchórzliwy sim zemdlał, jak przyszła kostucha zabrać ojca... B)
|
Mój, w takiej sytuacji, mdlał 3 razy pod rząd :)
|
Cytat:
|
Cytat:
nie brala sie za kosze hm, polubilam nieokrzesanego (napisz na forum) i niezdare (to ich potykanie sie jest urocze) a takie jak np. charyzmatyczny, majsterkowicz b. sie przydaja przy rozwijaniu kariery :> |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:14. |