TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Cechy Simów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50876)

Ellie 18.06.2009 15:19

Odp: Cechy Simów

a ja doszlam do wniosku, ze wrecz kocham kleptomanow <3
ta opcja "zwin cos" jest boska

rajaaa92 18.06.2009 20:13

Czy cechę "urodzony kucharz" można przyznać dziecku kiedy z małego dziecka przeradza się w dziecko szkolne? 3 razy przeszukiwałam listę i nie było tej cechy, a w tym programie do robienia simów na bank była.

Kyerme 18.06.2009 21:27

Przy dwóch pierwszych zmianach grupy wiekowej (niemowlę-małe dziecko, małe dziecko-szkolne dziecko) nie ma wszystkich opcji. Tak samo dziecko nie może "unikać zobowiązań" albo "nie lubić dzieci". Musisz poczekać, aż dorośne do nastolatka :)

Keramzyt 18.06.2009 22:01

Ellie - jeżeli lubisz mieć kolekcję koszy na śmieci to kochaj kleptomanów... Ja osobiście kradnę TYLKO wtedy, gdy upewniam się, że w pobliżu nie ma ŻADNEGO kosza na smieci xD

Emiko1806 19.06.2009 00:21

Mól kleptoman preferuje ławki. Mogłabym strzelić koło domku drugi park. Może każdy lubi kraść co innego? W zależności, z jakimi cechami połączyłaś kleptomana?

Upadła Dusza 19.06.2009 11:25

Cytat:

Napisał Keramzyt (Post 1049336)
jeżeli lubisz mieć kolekcję koszy na śmieci to kochaj kleptomanów... Ja osobiście kradnę TYLKO wtedy, gdy upewniam się, że w pobliżu nie ma ŻADNEGO kosza na smieci xD

Ja mam trzech kleptomanów i nigdy żaden nie ukradł kosza na śmieci.
Moi zawsze się rzucają na coś lepszego :P krzesła, ławki, stoły, lustra, różowe flamingi, oświetlenie, obrazy, itp. Nawet raz jak byłam na cmentarzu to mój sim zwinął pomnik.
Jedyne co mi przeszkadza u kleptomanów to, to że ta opcja nie zawsze jest dostępna, no i po kilku razach w jednym miejscu też już nic nie moge zabrać.

Ostatnio sprawdziłam "brak poczucia humoru", opcja zanudzaj na śmierć fajnie wyglądała, jakaś simka padła na ziemie i spała przez chwile, początkowo pomyslałam że może była tak zmęczona, ale jak dałam to na innym simie też tak zrobił. A tak, to ta cecha nie jest zbyt fajna.

Levkoni 19.06.2009 13:29

A mój tchórzliwy sim zemdlał, jak przyszła kostucha zabrać ojca... B)

Searle 19.06.2009 15:59

Mój, w takiej sytuacji, mdlał 3 razy pod rząd :)

rajaaa92 19.06.2009 17:14

Cytat:

Napisał Kyerme (Post 1049307)
Przy dwóch pierwszych zmianach grupy wiekowej (niemowlę-małe dziecko, małe dziecko-szkolne dziecko) nie ma wszystkich opcji. Tak samo dziecko nie może "unikać zobowiązań" albo "nie lubić dzieci". Musisz poczekać, aż dorośne do nastolatka :)

Dziękować :)

Ellie 19.06.2009 17:17

Cytat:

Napisał Keramzyt (Post 1049336)
Ellie - jeżeli lubisz mieć kolekcję koszy na śmieci to kochaj kleptomanów... Ja osobiście kradnę TYLKO wtedy, gdy upewniam się, że w pobliżu nie ma ŻADNEGO kosza na smieci xD

moja kleptomanka ukradla fajna umywalke i 2 lampy z silowni ;p
nie brala sie za kosze

hm, polubilam nieokrzesanego (napisz na forum) i niezdare (to ich potykanie sie jest urocze)
a takie jak np. charyzmatyczny, majsterkowicz b. sie przydaja przy rozwijaniu kariery :>

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:14.