![]() |
Odp: Losy rodzin MAXISA
Różnymi maxisowymi rodzinami grałam,ale jak najdłużej to gram Claire Ursine.
Claire ćwiczyła duużo,aż osiągnęła zgrabną sylwetkę,potem okazało się,że jest w ciąży,była pewna na 100%,że to dziecko Jareda Frio.Poszła do niego i mu powiedziała,za to on nie zareagował zbyt entuzjastycznie.Ona była smutna,że będzie samotną matką .. We wtorek(w pierwszym tygodniu grania) o 1 w nocy urodziła córeczkę-Jane Ursine. Wcześniej poznała Beau Andrews'a i do niego zarywała,miała z nim romans.Wiedząc,że ma żonę.Poprosiła go o zerwanie z nią,a on powiedział,że jeśli ma wybierać między nią,a Victorią,to wybiera Victorię.Claire była przygnębiona,wtedy zaprzyjaźniłą się z bogatym simem Thortonem Wolffem,który zostawił dla niej żonę.Czekam na rozwój gry ;] Jane jest jeszcze niemowlęciem ;) |
Mnie głównie interesują Ćwirowie i Kawalerowie, oraz rodzina Zadek... Wskrzesiłam Agnieszce męża, mają teraz syna. Bella i Mortimer mają dwoje dzieci, starszą Kasandrę i młodszego Aleksandra. Niestety pomimo rzekomej naprawy przez patche problemów z adopcjami, matka Mortimera adoptowała syna pomimo posiadania męża. To się odbyło bez mojej ingerencji. Dewayne jest już dorosły, wyrzuciłam go z domu. Rodzice Belli i Mortimera już nie żyją. Brat Belli, Michał, ożenił się z Holly Alto, której rodzice też już nie żyją. Mają córkę, wkrótce Holly urodzi drugie dziecko. Na razie zostawiam te rodziny w spokoju, mnie tylko zależało na zapewnieniu dobrego życia tym rodzinom, teraz tylko będę się z nimi przyjaźnić, żeby mieć ich nagrobki. Myślę, żeby sklonować z Riverwiev Don'a Lotario i hajtnąć go z Kasandrą. W dwójce zawsze hajtałam z nim Kasandrę, tylko zmieniałam mu charakter, żeby był "przykładnym mężem i ojcem".
|
Teraz u mnie dużo się dzieje:
A i gram w Riverview Shelley - ma nastoletniego syna Franco i córkę w małym wieku, ożeniła się z podstawionym moim simem. Carpenter-Rhodes - Ta blondynka jest stara, ożeniła się z też jakimś starym francuzem, ma adoptowaną córkę w wieku szkolnym. Nadzieja i ten jej mąż umarli. Lessen - ożenił się z babką która się przeprowadziła do miasta jakąś tam ... Varney. Mają syna i córkę. Lobos - te małżeństwo jest stare, Olimpia i Anita mają mężów, wyprowadziły się z domu, obie w ciąży. Cantina - Wrócisława ma córkę z moim simem, potem chajtnęła się z Lee Chungiem mają córke i syna. Grisby/Crisby? - Wiem że oni byli brzydcy Sonia i Walter, mieli córkę Tamarę która ożeniła się z Robertem Nowakiem. Mają córkę. Precel - No więc ta stara zmarła, Alek jest z Grzymisławką Biedak [już Precel] mają 4 córki O.o Rhonda ma nastoletnią córkę, syna Aidena i wieku szkolnym i małą córkę. Chajtnęła się z tym Biedakiem który ma córkę Gosię i syna Triggera. Jest już stara. Joy - Norman już zmarł, jego córka pobrała się z rudym panem Tabliczką i mają dzieci. Dalej nie pamiętam ; d |
Sunset:
-Landgraab- Danuta wyprowadziła się od męża (i strasznie się roztyła :P), rozpoczęła własne życie. A pan Landgraab znalazł sobie nową żonę. Malcolm ożenił się z córką Nicka i Vity. -Alto- Nick i Vita zmarli :D, a ich córka ma dwójkę dzieci z Malcolmem :) Riverview: -Lotario- Don znalazł sobie żonę :P Tą Grzymisławkę Biedak. Na razie nie mają dzieci. -Precel- Rhoda została samotną matką (adoptowała córeczkę :) |
Ostatnio sporo pograłem rodziną w SV. Przez postęp historii dużo się stało xD Vitcie i Nikowi urodziła się córka, Alexandra. U rodziny Keaton urodził się pierwszy synek, po jakimś czasie następny, ale nie wiem, jak się nazywają. Thorton Wolff miał romans z Jamie Joliną, a gdy Morgana zaszła w ciążę, on od niej odszedł. Urodziła się córka Juliette. Bunchowie też mają kolejne dziecko. Urodził się syn, Harold. U rodziny Winrwight (czy jakoś tak) też urodził się bachorek. Synek, ale nie wiem, jak go nazwali. Stiles McGraw zaczął chodzić z Blair, a Tamara z tym komputerowym dziwakiem. Przyjaciółki z pracy i samotne matki zginęły tragicznie. Victori i Beau Andrews urodziła się córka Mia, kiedy ona dorosła to zmarli. Mortimer Ćwir wziął ślub z córką mojego ulubionego sima. W innych rodzinach nic się nie stało, no chyba że ktoś umarł :)
No to teraz Riverview. Don Lotario nie zrezygnował ze starych zwyczajów i zaczął kręcić z : - Konstancją Shelly - Tą dziewczyną z rodziny Biedak (Grzymisława??) - Dziewczyną z rodziny Precel (też nie pamiętam jak się nazywała) - Marcjanną Carpenter-Rhodes - Z takimi dwoma siostrami, nie pamiętam, jak się nazywały - Dwoma moimi simkami W RV gram bardzo mało, jedyne co zrobiłem, to ślub Beaty i Roberta Nowaków, urodziła im się córka Balbina (ta z TS2) która zadaje się ze Sławkiem Biedakiem (Jej przyszłym mężem) |
Ja lubie najbardziej ćwirów:)
|
Ja sobię zrobiłem moją rodzinkę mam romans z Jamie Jolina zrobiłem jej dzieciaka Camerona Jolina i sobie żyją obok siebie mamy osobne domy i ona mieszka po 2 stronie ulicy.
|
Ja nie gram maxisowymi rodzinami tylko swoje stwarzam rodziny.No bo jakoś tak
|
a ja póki co gram Clarie Ursine. zrobiłam jej metamorfozę, odchudziłam ją, zmieniłam jej fryzurę. urodziła już córeczkę i wróciła do swojego ex.
|
Ja mieszam życie rodzinom maxisowym z moimi ;]
Ale ogólnie: Mortimer poznał Dianę i mają syna ,Carlosa. Michał Kawaler poznał simkę (nie pamiętam imienia) której zależy na kasie (jest arogantką a jej pragnieniem życiowym jest pływać w pieniądzach xd) i są małżeństwem (Ale zamierzam zrobić Dinę i Ninę i trochę pomieszać :d ) Przemysław Lada dorósł (młody dorosły) i poznał moją ukochaną simkę Violette McQueen - wzieli ślub , zamieszkali w małym domku na krańcach S.V., urodziła im się córka Anabell i żyją ...żyli sobie, przedwczoraj jak wszedłem do tej rodzinki Violetta miała czerwony pasek głodu a kodem nie mogłem jej powiększyć :O Umarła i Przemysław sam wychowuje córkę. Za to 'nowa' tj. Diane Core (nie ta z którą jest Mortimer) jest rozpieszczona i zamieszkała z Gobiasem Koffi w jego domu dla kasy :P Urodził im się syn a ona nie cierpi dzieci xD Potem Gobias Umarł a Diane zaczęła flirtować z tym Cyrklem (?) ze współlokatorów i mają dzieciaka nie pamiętam imienia xd Connor Frio poznał Rose (moją simówe xd) i mają w sumie 3 dzieci - Stephanie + jej siostra bliżniaczka (nie pamiętam znów imienia :D ) a potem jeszcze jedna dziewczynka nie pamiętam jak się zwała :D :D XD Belle i Jokaste zamierzam zabić XD Reszty nie ruszałem i sami się postarzeli ;] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:31. |