TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Jaki dodatek byście chcieli? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50936)

kubuss 18.06.2009 17:11

Odp: Jaki dodatek chcielibyście [ankieta]

Tu też nie ma ankiety. I w ogóle to po co nowy temat jeden wystarczy. Nikomu do życia ankieta potrzebna nie jest >.<

karasss 20.06.2009 19:47

Odp: Jaki dodatek byście chcieli?

Cztery pory roku, coś takiego jak Czas wolny. No i podróże/ wakacje.

alita 21.06.2009 19:59

Fajnie bybyło jesli wyszło by cos naprawde zupełnie innego albo cos zblizonego do wczesniejszych dodatków ale bardziej rozbudowane np.zwierzaki - sims FARMA heheh ,duzo zwierząt,mozna jezdzic konno ,hodowac inne zwierzaki,albo sims GWIAZDA-jestes gwiazdą filmu albo estrady itp.

Chloé 22.06.2009 08:49

Sims 3 Farma, tja... już widzę jak wygladałoby "wsiadanie" na konia xD
mimo tego bardzo ucieszyłoby mnie wyjśdie takiego dodatku. I koniecznie pory roku ale to raczej pewnik. Mogłyby tez wyjść dodatkowe cechy z kolejnymi dodatkami tak jak dochodziły ciuchy i meble.

Mamełe 22.06.2009 08:58

Cytat:

Napisał alita (Post 1052265)
Fajnie bybyło jesli wyszło by cos naprawde zupełnie innego albo cos zblizonego do wczesniejszych dodatków ale bardziej rozbudowane np.zwierzaki - sims FARMA heheh ,duzo zwierząt,mozna jezdzic konno ,hodowac inne zwierzaki,albo sims GWIAZDA-jestes gwiazdą filmu albo estrady itp.

Taaa juz widzę opcję na śwince: "zaszlachtuj" albo "przerób na kotlety" a na kurce "zrób rosół".... :P
No bo nie oszukujmy się... Na farmach nie trzyma się zwierząt hodowlanych dla towarzystwa...

JBronkar 22.06.2009 09:12

cztery pory roku
zwierzaki
Gwiazda
na studiach
Balanga

paulisisia 22.06.2009 09:32

Mamełe, haha dobre :))
Zrób pasztecik ^^

beata18ns 24.06.2009 21:19

zdecydowanie CZTERY PORY ROKU, nieznosna jest ciagle jednakowa pogoda;/ fajne by byly tez WAKACJE

rm133 25.06.2009 00:07

Ja bym chciał dodatki takie jak:
- cpr
- wb
- zwierz.
ale chciałbym żeby EA wydało coś(jakiś program) w którym moglibyśmy budować parcele typu sklep restauracja czy też np. baza wojskowa i nie chodzi mi o taki programik jak w trybie budowania bo po co skoro nasz sim i tak tam nie wchodzi tylko chodzi mi o taki tryb jak w spore buduje się budynek ale się rozpisałem:)

Savona 25.06.2009 00:29

Kiedy po raz pierwszy włączyłam The Sims 3 i zagrałam byłam nieźle rozczarowana. Gdzieś pisali, że będą od razu zwierzaki, własny biznes i cztery pory roku i już sobie taką nadzieję robiłam :P Moim zdaniem te dodatki powinny się powtórzyć (wg. kolejności):
CZTERY PORY ROKU- ciągle słońce, słońce, słońce i jakaś pora roku (raczej nie zima). To się robi nudne.
ZWIERZAKI- żeby mieć pupilka u boku ;-) Chodzić na spacerki, bawić się, pieścić :P
WŁASNY BIZNES- uwielbiam otwierać przedsiębiorstwa. Po prostu to takie fajne ;->
PODRÓŻE- warto odpocząć od ciężkiej pracy i wyjechać na wyspy, w góry, do Chin :D
Dodatek, który mógłby powstać:
12 MIESIĘCY- cudowny raj. Wakacje, dzień czegoś tam, ale z tego co wiem, nie wszystkie kraje mają jakieś święta w tym samym dniu, więc mogłoby być zamieszanie. I z tym to się rozmarzyłam (:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:30.