![]() |
Miyoki, ale jeśli sim ma ustawioną cechę 'unika nagości' to oczywiste, że myje się w ubraniu. A jeśli nie, to to już tak ma być, tak po prostu jest, chyba, że wszyscy mają ustawiony 'szaloną'.
Kubuss, ona je chowa do kosza na śmieci, one są jakby w szafkach, tylko ona ich nie otwiera, taka niedorobiona animacja Oo |
Odp: Błędy EA ;)
A mój sim ostatnio rozmawiał z sąsiadką, której ulatywały nad głową tradycyjne "zetki", pojawiające się, kiedy sim śpi. Chyba tak ją zanudził tym gadaniem, że zasnęła z otwartymi oczyma :D
|
Cytat:
I w końcu mnie dopadł problem znikających rodzin. Znikła mi świetna simka, nigdzie jej nie ma. I jeszcze problem z wyposażeniem rodziny. Mój sim jest cesarzem zła, pojawiają się komunikaty że w akcji sim znalazł jakąś biżuterię (osobista premia) i znajduje się to w wyposażeniu rodziny, ale gdzie to wyposażenie, w plecaku nic nie ma. Tak samo z kleptomanami. Osobisty plecak danego sima to nie jest wyposazenie rodziny, nawet gdy sim jako jeden stanowi tę rodzinę? Albo coś przeoczyłam albo faktycznie nie mam tej zakładki. |
Tryb kupowania. Tam są 3 zakładki. Segreguj wg. pokoi, używalości (cos takiego) i wyp. rodziny :D
|
Cytat:
|
Nie wiem,czy to błąd czy co,ale moim Simom urodziłoy się 2 pary bliźniaków (sami chłopcy :P).No i "starsze bliźniaki" są młodymi dorosłymi,młodsze-nastolatkami.I jakimś dziwnym trafem te starsze mają tylko 4 cechy! :/ Fakt faktem przy porodzie pojawiło się,że mogę wybrać im tylko po 1 cesze (?),ale komputer sam dobrał swoją,więc coś tu chyba nie gra?
|
Mam podobny problem... Też mam dwie pary, z tym, że dziewczynek. Starsze (nastolatki) po urodzinach miały tylko po 3 cechy, chociaż mogłam wybrać im tą czwartą... Zauważyłam, że mimo tego, że nie było ich widać w panelu sima, dostępne były dla nich opcje zarezerwowane dla danej cechy (np. dałam jednej cechę "szalona", nie było jej widać, ale miała możliwość gadania do siebie :)). Problem się rozwiązał po tym, jak zaplanowałam dla nich stroje. Po wyjściu z tego panelu do planowania ubrań cechy stały się widoczne :) Niestety nie wyszło to przy młodszych dziewczynkach (dzieci) - dalej mają po dwie cechy, chociaż powinny mieć trzy...
|
Keramzyt, ale to nie jest żaden błąd... to jest po prostu wyposażenie rodziny, to co mają wspólne.
Rainbow, bo im sie potem te cechy pojawią, spokojnie. |
A ja ostatnio "przygarnęłam" do swojej rodziny strażaka... i wiecie co się okazało? Że ów delikwent posiada tylko jedną cechę mimo, że wiekowo jest już młodym dorosłym. Czy wszystkie "pomoce domowe" tak mają? Poza tym, kiedy moja simka wypytywała go o pracę (jeszcze wtedy razem ze sobą nie mieszkali), wyskoczyło okno z informacją, że pełni zawód strażaka. Po wprowadzeniu się do jej mieszkania, okazało się, że w ogóle nie pracuje. To akurat mogę zrozumieć, bo w dwójce było identycznie... Ale żeby czterech cech mu brakło?
|
Mój sim dorósł (dziecko - mlody) i moglem wybrać cechę ale nie wybrałem żadnej i pozostał z trzema a powinien mieć cztery. Po prosty nie wybrałem i już. Pewnie jak znów dorosnie to bede mogl wybrac dwie. A i pamietajcie ze wybrac mozna tylko wtedy jak sie sim odpowiednio rozwija, inaczej komputer sam dobierze cechy
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:30. |